Docent Mijn School
Graafschap College
Doetinchem, Nl
1 dag geleden

Wij zijn op zoek naar meerdere docenten voor Mijn School. Binnen het Graafschap College kom je te werken bij team Maatwerk.

Mijn School is een onderwijsconcept voor studenten die in het reguliere onderwijs hun draai niet helemaal kunnen vinden.

Kijk jij graag naar wie de student is en wat zijn of haar kwaliteiten zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mijn School is een onderdeel van het Graafschap College en biedt de reguliere profielen Helpende zorg en welzijn (niveau 2), Medewerker facilitaire dienstverlening (niveau 2), Medewerker sport en recreatie (niveau 2) en Sociaal werker (niveau 4) aan, maar met een andere aanpak.

Daarnaast kunnen studenten van het Graafschap College voor (tijdelijke) maatwerktrajecten terecht bij Mijn School en bieden we een doorstroomprogramma aan voor studenten van het Graafschap College die gedurende het jaar een andere opleidingskeuze hebben gemaakt bij een andere school.

Mijn School een andere aanpak

Wat ga je doen?

Vanuit je rol als docent verzorg je onderwijsactiviteiten op het gebied van Dienstverlening niveau 2 en / of Sociaal Werk niveau 4 met een projectmatig karakter.

Je zoekt hiervoor ook de verbinding met interessante bedrijven en initiatieven in de regio. Als studentbegeleider en praktijkbegeleider begeleid je studenten zowel op school als op stage.

Samen met je andere collega’s draag jij bij aan het verder ontwikkelen van het totale onderwijsconcept van Mijn School. Dit gebeurt in samenspraak en samenwerking met de studenten, betrokkenen en partners in het netwerk rondom Mijn School.

Het profiel dat we zoeken :

Jij kijkt graag naar de mens achter de student. Wat is hun doel? Wat willen ze in het leven bereiken en hoe willen zij dit bereiken?

Jij bent een professional die deze ontdekkingstocht samen met onze studenten aan gaat en je kan putten uit je rugzak vol tools om een leeromgeving te creëren die het best past bij deze jongeren.

Je houdt ervan om te experimenteren, buiten de box te denken en ziet veel mogelijkheden. Je bent goed in het verbinden van mensen en geeft mensen snel het gevoel dat ze veilig bij je zijn.

Je geniet van jongeren en hun gedrag en durft ze los te laten wanneer dit nodig is. Je bent bereid om samen met de deelnemer te ontwikkelen en te leren in een vorm van gelijkwaardigheid.

Je weet met je ondernemende houding en een flinke dosis creativiteit en humor het gepersonaliseerd onderwijs verder vorm te geven.

Wat vragen we van jou?

Je bent een HBO opgeleide professional met passie om je in te zetten voor een eigenwijze doelgroep. Je staat stevig in je schoenen, je geniet van het contact met de studenten en weet studenten te inspireren.

Je zoekt graag de samenwerking op en bent gericht op gelijkwaardigheid, zowel met studenten als collega’s. Je beschikt over een gezonde dosis reflectief vermogen.

Als Docent Mijn School ben jij met jouw uitstraling vol speelsheid een inspirerend rolmodel voor de jongeren!

Wat staat er verder op jouw cv :

 • een afgeronde hbo-opleiding (lerarenopleiding is een pré)
 • een bak vol tools waarmee je jongeren weet te bereiken
 • kennis en ervaring op het gebied van het werken met jongeren / coaching
 • kennis en / of werkervaring op de vakgebieden van het dossier Dienstverlening niveau 2 (Helpende Zorg en Welzijn, Sport en recreatie en Facilitair medewerker) en / of Sociaal Werk (niveau 4)
 • aantoonbare ervaring binnen het beroepsonderwijs en je kunt differentiëren tussen verschillende niveaus
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Een veelzijdige functie in een enthousiast en betrokken team, dat gezamenlijk de verantwoordelijkheid oppakt. Je komt te werken in een team en onderwijsconcept dat volop in ontwikkeling is.

  Je krijgt veel ruimte, maar ook verantwoordelijkheid, bij het invullen van de functie. Door te werken bij het Graafschap College vorm je een belangrijke schakel voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen.

  Wat kun je verder van ons verwachten?

 • salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, conform schaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.915,- en maximaal € 4.359,- bruto per maand op fulltime basis
 • wij zoeken meerdere docenten voor in totaal 2,0 3,0 FTE
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening, 8% vakantietoeslag, een tegemoetkoming in de ziektekosten en een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%
 • diverse personeelsregelingen waaronder een fietsplan, een mobiele telefoon en verhuiskostenregeling
 • uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing
 • een vitaliteitsprogramma met o.a. sport, ontspanning of loopbaanadvies
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier