Helpende Zorg & Welzijn
Savant Zorg
Mierlo, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij doen er alles aan om onze cliënten zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat ze wensen in een veilige, comfortabele leefomgeving.

Naast de benodigde zorgverlening investeert Savant extra in het welzijn van onze cliënten. We zijn hiervoor op zoek naar een

Helpende

Jouw toegevoegde waarde voor onze cliënten In deze functie ondersteun je onze bewoners in hun ADL en het toedienen van medicijnen.

Samen met het team zorg je ervoor dat cliënten een mooie en aangename daginvulling hebben, bijvoorbeeld door het aanbieden van activiteiten of door het bieden van een luisterend oor.

Daarnaast zijn er ook allerlei extra taken binnen jouw zelfstandig team waar je mee aan de slag gaat. Dit, op basis van wat je leuk vindt en waar je goed in bent, of waar je je juist verder in wilt ontwikkelen.

Je kan en mag leren. Veiligheid, warmte en vertrouwen staan hierbij centraal. Bij Savant helpen we elkaar en staan we voor elkaar klaar.

Dit is wat we jou geven

 • Elke cliënt is anders en heeft een andere zorgbehoefte wat jouw werk uitdagend en gevarieerd maakt.
 • Je maakt deel uit van een zelfstandig team met collega’s waar je altijd op kunt rekenen. Zelfstandig betekent dat je geen manager hebt en er hele korte lijnen zijn.
 • Voordeel is dat je bijvoorbeeld ook inspraak in je rooster hebt en mag meebeslissen bij het aannemen van nieuwe collega’s.

 • Een teamcoach waar je altijd terecht kan.
 • Wat breng jij mee?

  Je bent gediplomeerd Helpende (MBO niveau 2), met recente werkervaring. Je bent flexibel inzetbaar in alle voorkomende diensten, ook avonden en weekenden (geen nachtdiensten).

  De ochtenden starten om 7.00 uur. Je werkt vanuit je hart en met passie voor de doelgroep ouderen. Je neemt zelf initiatieven, bijvoorbeeld door zelf actief op zoek te gaan naar creatieve oplossingen, passend bij de cliënt.

  Je bent communicatief vaardig om met onze bewoners het gesprek aan te kunnen gaan, ze een fijn en vertrouwd gevoel te geven en uiteindelijk tover jij een lach op hun gezicht.

  Je gaat op een enthousiaste manier aan de slag om (samen met je team) inhoud en vorm te geven aan welzijns- en zorgtaken.

  Ons aanbod

 • Een geweldige werksfeer in een gezellig en betrokken team.
 • Je krijgt een jaarcontract, de uren op contract zijn in overleg.
 • Salaris volgens CAO VVT (FWG 25), met eindejaarsuitkering.
 • Ben je nog niet bevoegd en bekwaam voor het aanreiken en toedienen van medicatie? Geen probleem! Als jij je hierin wil ontwikkelen biedt Savant jou een interne opleiding aan hiervoor.
 • De mogelijkheid om je volop te ontwikkelen binnen onze zelfstandige teams.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier