Senior HR Adviseur
DNWG
Goes
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Houd het hoofd koel en het hart warm in tijden van verandering

Als Senior HR Adviseur ben je het aanspreekpunt voor één of meerdere bedrijfsonderdelen waarin jij continue spart met jouw business partners over thema’s zoals Strategische Personeelsplanning, organisatieontwikkeling en leiderschap.

Je begrijpt de business waar je voor werkt en draagt vanuit het HR jaarplan bij aan het realiseren van de DNWG organisatiedoelstellingen.

Daarnaast neem je de leiding over HR projecten en / of specifieke thema’s zoals prestatie & ontwikkeling, verzuim, duurzame inzetbaarheid, retentie, etc.

Je wordt hierbij ondersteund door de collega’s van HR Support, die de operationele HR-werkzaamheden voor hun rekening nemen. Kerntaken :

 • Het leveren van een actieve bijdrage aan de HR dienstverlening en het proactief meedenken, ontwikkelen en uitvoering geven aan het DNWG / HR jaarplan;
 • Aanspreekpunt op het gebied van tactische / strategische vragen voor leidinggevenden en medewerkers van het bedrijfsonderdeel dat je bedient;
 • Sparringpartner en coachende rol richting leidinggevenden en het meedenken in verbeteringen binnen de afdelingen;
 • Procesbegeleiding op het gebied van prestatiemanagement, opvolgingsplanning en talent management.
 • Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde Bachelor in de richting van Human Resource Management, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur in een veranderende omgeving;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met organisatieontwikkeling;
 • Je hebt goede vaardigheden op het gebied van projectmatig werken, netwerken, coachen en samenwerken in alle geledingen van de organisatie;
 • Je hebt lef en je bent besluitvaardig, veranderingsgezind en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Voor deze functie vragen wij een minimale beschikbaarheid van 32 uur per week. Heb jij een andere voorkeur? Dan horen we dat graag. Wat bieden we jou?

 • Een salaris in functieschaal 9;
 • Een Persoonlijk Budget van minimaal 18 %, waarbij je zelf bepaalt hoe je deze inzet. O.a. vakantiegeld, verlof bijkopen, extra salaris uitbetalen of pensioen aanvullen;
 • Eindejaaruitkering van 4,5%, netto winstdeling en een duurzaam inzetbaarheidsbudget;
 • Uitstekende pensioenregeling via ABP.
 • Jouw toekomst

  Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Mara Duysserinck Teamleider HR Advies & Recruitment via 06 82 27 84 01.

  Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Jouw toekomst Ontdek DNWG

  Beeld je eens in dat je iedere dag werk verricht voor 200.000 klanten. Voor een infranetwerk dat iedereen raakt en waar wij 24 / 7 verantwoordelijk voor zijn.

  Wij zijn trots op het beheer van tienduizenden kilometers kabels en leidingen. Trots op eindeloze technische uitdagingen.

  Waar we het meest trots op zijn? Iedere dag elektriciteit, water, gas, duurzame energie op ieder moment, in iedere situatie.

  Voor velen is ons werk onzichtbaar, maar het is onmisbaar. En daarom, hebben we jou nodig. Ontdek DNWG

  Neem contact op met Linda de Winter Solliciteer Bel 06 220 56 307 Stuur een bericht

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier