GE Smallworld Ontwikkelaar
Groupe CGI inc.
Arnhem, Pays-Bas
2 dagen geleden

Position Description :

Wij zoeken een Geo-ICT Smallworld ontwikkelaar met interesse in de nieuwste ontwikkelingen in de Energiemarkt

Wist je dat CGI het grootste bedrijf is met een eigen Geo-ICT community? Dat we ook in verschillende landen waaronder Nederland de koploper zijn op het gebied van Geo-ICT dienstverlening?

We breiden onze Geo-ICT activiteiten nog steeds verder uit. Zo zijn wij ons vooral aan het richten op de nieuwste ontwikkelingen in de energiemarkt en de daarbij horende energietransitie.

Het CO2 neutraal maken van de samenleving is onze doelstelling en jij kan daar een actieve bijdrage aan leveren!

Onze Geo-ICT practise in Nederland heeft een unieke positie verworven op het gebied van GIS. We zijn de enige grote System Integrator met een practice volledig toegespitst op dienstverlening in het Geo-

ICT domein. Daarnaast zijn wij partner van alle grote GIS leveranciers en werken we in alle marktsegmenten. Samen met 60 Geo-

ICT collega’s in Nederland en 400 Geo-ICT collega’s wereldwijd werk je aan uiteenlopende projecten, zowel nationaal als internationaal.

Aangezien dit werkveld met een grote snelheid uitbreidt, zijn wij op zoek naar aangroei van ons team Geo-ICT Smallworld ontwikkelaar.

Your future duties and responsibilities :

Nieuwsgierig naar de functie? Als Smallworld ontwikkelaar werk je in een GE Smallworld omgeving aan development en consultancy.

Bouw mee aan geografische informatie systemen voor het beheren van elektriciteitskabels en hoogspanningsmasten of geef advies bij ruimtelijke analyses om te bepalen welke gasleidingen aan vervanging toe zijn.

Of ontwikkel een oplossing zodat bij een grote waterleidingbreuk de monteur precies weet welke afsluiters dichtgedraaid moeten worden en welke adressen zonder water zitten.

Wij richten ons daarbij ook op de integratie met andere systemen zoals SAP, SCADA systemen, etc. Met jouw kennis van Geo-

ICT lever je een belangrijke bijdrage aan innovatieve projecten. Je denkt mee met onze klanten in zowel Nederland als in het buitenland.

 • Herken jij je in gedrevenheid waarbij teamwork en kennisdeling voorop staan? Dan pas jij goed in ons team. En je hoeft natuurlijk niet stil te staan;
 • wij zorgen voor een trainingsprogramma op maat.

  Waar kom je terecht?

  CGI is een end-to-end global ICT dienstverlener die werkzaam is in diverse markten, waarbij jij werkt vanuit het Utilities team in Nederland waar we vol inzetten op de energietransitie.

  Nieuwsgierig? Kijk dan ook even op onze website. Één van de strategische pijlers is ons proximity model, wat betekent dat we nauw samenwerken met onze klanten vanuit onze kantoren door het hele land.

  Wij hebben ondernemerschap hoog in het vaandel en dat kenmerkt zich door een platte en toegankelijke transparante organisatie met volop ruimte

  Required qualifications to be successful in this role :

  Vereiste kwalificaties

 • Relevante HBO / WO opleiding
 • Ervaring met programmeren bij voorkeur in Magik of Java.
 • Gewenste kwalificaties

 • Algemene kennis van Geo-ICT of kennis van andere GIS omgevingen
 • Affiniteit met de energie sector en de versnelling van de energie transitie.
 • Ervaring met Object georiënteerd ontwikkelen
 • Competenties :

 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Jeroen van den Adel via Jeroen.van.

  den.adel cgi.com of telefonisch : 06-51239664.

  What you can expect from us : Bouw met ons aan je carrière

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier