Reachtruckchauffeur
Luba
Sassenheim, Nederland
2 dagen geleden

Gunstige werktijden en gezellige collega's. Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband. Klinkt goed, toch?

Over het werk

Samen met een team ben jij verantwoordelijk voor voorraadbeheer in dit bedrijf. Hiervoor houd jij je bezig met de interne logistieke stromingen in de koeling.

Jij rijdt samen met een collega op een reachtruck die speciaal gebouwd is voor de koeling. Hierdoor zit je in een afgesloten wagen en merk je niks van de koud! Jij gaat in een reachtruck door de speciaal gebouwde koeling rijden.

Je vult een bepaalde code in en dan pakt de magazijn gelijk het juiste palletnummer van de etage. Deze haal jij vervolgens uit het schap en jij zorgt dat het naar de expeditie verplaats wordt.

Hier wordt het product verzendklaar gemaakt. Jij bent dus eigenlijk de voorraden uit de vriezer op de juiste manier aan het vervoeren in en uit de vriezer.

Jij beheert de voorraad samen met een andere collega.

Je begint vroeg in de ochtend om 04 : 00 en je bent rond 13 : 00 klaar. Je krijgt uiteraard toeslagen voor de uren in de ochtend.

Wat wij bieden

 • Een fulltime functie voor langere tijd
 • Een leuke baan waar hard wordt gewerkt in een informele sfeer
 • De werktijden zijn van 04 : 00 tot 13 : 00
 • Wat wij vragen

 • Jij bent fulltime beschikbaar
 • Jij vindt vroeg beginnen geen enkel probleem
 • Jij beschikt over enige ervaring op een reachtruck, of wil dit graag leren
 • Jij bent bereid om met varkensvlees te werken
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in de verwerking van vlees. De organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, dat garant staat voor persoonlijk contact en hoge mate van betrokkenheid.

  Daarnaast staat vakmanschap, kwaliteit en hygiƫne staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid.

  Zo is er in dit bedrijf een pauze om samen te ontbijten, koffie pauze en een lunchpauze. Deze goede sfeer maakt dat mensen langdurig voor deze werkgever werken en deze loyaliteit zoeken zij ook in hun nieuwe medewerkers.

  Jouw mening en initiatief wordt gewaardeerd. Wanneer je hier interesse hebt wordt je meegenomen in de groei van het bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier