Stageplekken audit
KroeseWevers
Groningen
4 dagen geleden

Vestigingen : Enschede, Deventer, Doetinchem

Contracturen : 32

Als je bij KroeseWevers start als stagiair op onze afdeling audit, ga je direct mee naar onze klanten om praktijkervaring op te doen.

Zo leer je snel hoe je je theoretische kennis vertaalt naar de praktijk. Daarnaast ervaar je hoe het is om intensief samen te werken in een team rondom een controle opdracht.

Je maakt onderdeel uit van ons controleteam en krijgt hierdoor een realistisch beeld van werkzaamheden in de praktijk. Per februari 2022 en september 2022 is er plek voor een stagiair in Enschede, Doetinchem en Deventer.

Wat doe je als stagiair audit?

Je verzamelt informatie over klanten en leert te denken in risico’s en gevolgen voor de controle.

Je gaat de klant bezoeken en levert een bijdrage aan de controles.

Je analyseert en controleert bedrijfsprocessen.

Je ontwikkelt je softskills, zoals interviewtechnieken, zodat je de juiste informatie boven tafel krijgt bij de klant.

Gijs Moorman - Oud-stagiair audit KroeseWevers

De combinatie tussen werk en studie zorgt ervoor dat je de theorie direct kunt toepassen in de praktijk. Door bij diverse bedrijven een kijkje in de keuken te krijgen, leer je snel en veel.

Bij KroeseWevers heerst er een informele werksfeer en is er naast samen hard werken ook genoeg ruimte voor gezelligheid!

KroeseWevers als werkgever

KroeseWevers is een zakelijke, professionele en groeiende organisatie met 8 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met een fantastisch team van meer dan 400 mensen adviseren wij klanten.

Dit doen wij met veel passie en plezier en al meer dan 40 jaar.

Ons doel is het volledig en resultaatgericht adviseren van onze klanten met onze multidisciplinaire dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële diensten.

Bij KroeseWevers werk je veel samen met collega’s binnen je eigen discipline, maar ook uit andere disciplines. Hierdoor leer je veel van je collega’s en zij van jou.

Het leveren van hoogwaardige kennis, kwaliteit en de persoonlijke benadering van onze klanten staat bij ons centraal. Net als jouw ontwikkeling.

Want als jij je vaktechnisch en persoonlijk goed ontwikkelt, dan plukt iedereen hier de vruchten van : jij, KroeseWevers én de klant.

Een goede balans tussen werk en privé́ vinden wij belangrijk en hier werken wij samen aan. Net als aan onze vitaliteit. Meer weten over werken bij KroeseWevers?

Bekijk dan onderstaande video.

Wil jij stage lopen bij KroeseWevers? Meld je nu aan!

Wil jij ontdekken hoe het is om als stagiair binnen de controlepraktijk te werken? We hebben een beschikbare stageplek op onze vestigingen in Enschede, Deventer en Doetinchem voor de perioden februari 2022 tot en met juni 2022 en september 2022 tot en met januari 2023.

Spreekt deze stagemogelijkheid je aan? Stuur dan je motivatiebrief, je cv en de vestiging van jouw voorkeur naar hr kroesewevers.

nl of neem contact met ons op. Wie weet bemachtig jij een van deze stageplekken!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier