Technisch Manager Wegen
bouwhuysch
Oosterhout, NL
21 uur geleden

Voor een van onze opdrachtgevers hebben wij een ’exclusieve’’ vacature voor de functie van Technisch Manager

Wil je werken aan de meest uitdagende en aansprekende infrastructurele projecten? Als technisch manager bij dit ingenieurs- en adviesbureau ben je daar van verzekerd.

Zij slepen de meest interessante projecten binnen in opdracht van Rijkswaterstaat, Gemeente en Provincies. Je zal van A tot Z betrokken zijn.

Zo bemoei jij je met de voorbereiding, het ontwerp, de engineering, de contractvorming en de uitvoering. Het gehele project geef jij leiding aan een team van engineers en ontwerpers.

Jij weet de medewerkers mee te nemen in jouw kennis en kunde en weet het beste in ze naar boven te halen. Door jouw empathisch vermogen weet je ook zo’n band met de klant op te bouwen.

Zelfs zo goed dat deze zich meldt voor het volgende project. Er wordt gewerkt middels het Integraal Projectmanagement Model (IPM).

Door jouw ervaring met diverse contractvormen zoals DBFM en D&C weet jij hier de juiste invulling aan te geven. Dit vereist zowel voldoende technische kennis als vakinhoudelijke proceskennis.

Verder fungeer jij als sparringpartner van het team en stuur jij op planning, risico’s en organisatie. Coördineer jij de werkzaamheden op het gebied van techniek en waarborg jij de kwaliteit gedurende het gehele project.

Deze vacature staat open voor verschillende regio’s; Noord-Brabant, Zuid Holland, Noord Holland.

Jouw skills

 • HBO / WO opleiding Civiele Techniek;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Uitstekende leidinggevende capaciteiten;
 • je bent een aanpakker en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Ervaring met Systems Engineering is een pré;
 • Sterk in procesmanagement en gericht op kwaliteit.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Voor een van de meest vooruitstrevende ingenieursbureaus van Nederland zijn wij opzoek naar een ervaren technisch manager.

  Dit onafhankelijk en internationaal bureau is actief binnen alle facetten van de leefomgeving. Zij bedienen de volledige keten van planstudie tot asset management.

  Hun opdrachtgevers zijn voornamelijk Rijkswaterstaat, Gemeente en Provincies. Door allerlei vernieuwingen, innovaties en frisse benadering weten zij de klanttevredenheid hoog te houden.

  Kwaliteit is dan ook iets wat door de gehele organisatie gonst. Zij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

  Inhoudelijke uitdaging en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf kent een informele bedrijfscultuur. Kortom, je voelt je snel thuis in deze organisatie.

  Benefits - Technisch Manager Wegen

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als technisch manager wegen.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €50.

  000,- en €75.000,- per jaar . Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier