Bedrijfsarts
Isala
Zwolle, Netherlands
3 dagen geleden

De afdeling / Het specialisme

Als bedrijfsarts bij Isala Arbo, de interne arbodienst van Isala, werk je in een groot ziekenhuis met ruim 6500 medewerkers waar topklinische zorg wordt geleverd.

Op de afdeling Arbo werken we intensief samen in een team met 14 arbo-professionals. Er zijn 3 bedrijfsartsen aan het werk.

De 3 bedrijfsmaatschappelijk werkers en de bedrijfsfysiotherapeut werken onder de verlengde arm van de bedrijfsartsen in een actieve rol in verzuimbegeleiding.

De lijnen zijn kort, we zijn niet formeel en bureaucratisch, we gaan voor kwaliteit.

Lean werken hoort bij Isala, dus ook bij onze afdeling. We werken hard, maar hebben ook veel regelruimte, er is aandacht voor een goede werk- / privébalans.

We wisselen kennis en ervaring uit, we inspireren en motiveren elkaar.

De functie

Je bent de bedrijfsarts van de zorgprofessionals en van de medewerkers die het verlenen van de zorg faciliteren. Je hebt een hele afwisselende baan.

Je staat dicht bij de werkvloer, je bent laagdrempelig toegankelijk, je bent een belangrijke adviseur voor de individuele medewerker, voor de leidinggevende van de afdelingen en voor de managers van de RVE’s.

Werken in de context van een ziekenhuis is werken in een organisatie die jouw specifieke expertise vraagt over de arbeidsrisico’s infectiepreventie, werkdruk, onregelmatig werken en werken in een snel veranderende organisatie.

We bieden jou een gevarieerde baan in een informeel team, waar ruimte is voor ieders inbreng. We zorgen ervoor dat je professioneel en met plezier je werk kunt doen.

Zo krijg je van ons de ruimte om bijscholingen te volgen die jou verder helpen om te groeien in je werk en om geregistreerd te blijven als bedrijfsarts.

Het profiel

 • Je bent communicatief vaardig en werkt vanuit het belang van de medewerker die bij jou op één staat. Je hart ligt bij het weer gezond aan het werk te krijgen en gezond en duurzaam aan het werk te houden van medewerkers
 • Je adviseert de organisatie over veiligheid, gezondheid en welzijn van medewerkers
 • Je adviseert leidinggevenden over het duurzaam inzetbaar zijn van de medewerkers
 • Je luistert goed, vraagt door, bent empathisch én concreet
 • Je denkt mee in creatieve oplossingen
 • Je bent organisatiesensitief, flexibel en diplomatiek en kunt dit inzetten om gewenste resultaten te behalen
 • Je bent een teamplayer die graag kennis deelt, om zo elke dag samen een beetje beter te worden
 • Je bent geregistreerd bedrijfsarts
 • Het aanbod

  We bieden jou een gevarieerde baan in een informeel team, waar ruimte is voor ieders inbreng. We zorgen ervoor dat je professioneel en met plezier je werk kunt doen.

  Je krijgt je van ons de ruimte om bijscholingen te volgen die jou verder helpen om te groeien in je werk en om geregistreerd te blijven als bedrijfsarts.

  Je krijgt van ons een dienstverband van 22-30 uur per week en we bieden een goed inwerkprogramma.

  Het salaris is marktconform en is afhankelijk van je werkervaring.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier