Young professional Building Projects
Unica
Zwolle, NL
5 dagen geleden

Jouw uitdaging als Young professional Building Projects Zwolle

In deze rol maak je kennis met alle technische en commerciële activiteiten van nieuwbouwprojecten binnen de installatietechniek.

Dit gaat van engineering, calculatie tot het managen van tenders / aanbestedingen. Je ontwikkelt je in een dynamisch vakgebied met veel carrière kansen.

Inhoudelijk doe je ervaring op met moderne techniek in gebouwen en state of the art verduurzamingsmogelijkheden. Je persoonlijke ontwikkeling heeft onder andere betrekking op omgang met klanten, het organiseren van projecten en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Afhankelijk van jouw interesse kunnen de accenten meer op technische of technisch / commerciële aspecten liggen.

Je wordt daarbij gefaciliteerd door een manager of senior collega. Unica Building Projects is een informele organisatie met veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen.

Jouw team

Bij het projectbedrijf Building Projects Noord-Oost in Zwolle werken zo’n 75 medewerkers vol trots aan mooie projecten voor Unica.

We verzorgen het projectmanagement bij innovaties en renovaties van gebouwen. Door onze brede kennis, landelijk netwerk en nieuwste technologieën maken we van elk project een succes.

Een goed voorbeeld daarvan is de Sint Maartenskliniek waarvoor we innovatieve operatiekamers hebben ontwikkeld. Elk project is een team-effort en bij elk project streven we naar een duurzame relatie met onze klant.

Zo zorgen we ervoor dat we steeds beter worden door actief mee te denken, kansen te zien en initiatief te tonen. Vanuit het projectbedrijf Building Projects Noord-Oost werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners. Samen maken we de toekomst.

Wat biedt Unica jou?

 • Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons kun je het verschil maken in techniek én dienstverlening;
 • onze slogan is niet voor niets Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze medewerkers volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied ontwerpmethodieken, commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

  Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een goed salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
 • Reiskostenvoorzieningen.
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Onze ideale trainee is in het bezit van een recent afgerond hbo- in een technische richting, zoals technische bedrijfskunde, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde

 • en heeft de ambitie om uit te groeien tot calculator, engineer, project engineer, werkvoorbereider of tendermanager. Daarnaast is hij / zij communicatief goed onderlegd;
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost.

  Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen.

  Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 2.

  500 medewerkers en een omzet van € 477 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier