Verpleegkundige
Vierstroom
Gouderak
5 dagen geleden

Het werk 'in de wijk'

Als Verpleegkundige bouwen aan de toekomst van de wijkverpleging, het coachen van collega's en werken in een klein en betrokken team.

Bij team Ouderkerk / Gouderak kun je direct aan de slag.

Zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wondzorg tot psychische problematiek. Naast de persoonlijke verzorging en verpleging bij mensen aan huis, kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg.

Speelt er een complexe casus of heb je hulp nodig? Je collega’s staan altijd voor je klaar. Een luisterend oor, even sparren of ze helpen je waar nodig.

We nemen de tijd om je in te werken, zodat je goed voorbereid en ingewerkt zelfstandig op pad kan. Ook onze cliënten maken het werken in team Ouderkerk / Gouderak leuk!

Wij bieden

 • Waardering en werk bij een organisatie die 2 jaar op rij is verkozen tot Beste Werkgever’.
 • Een gezellig, hecht en laagdrempelig team waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt maar er zeker niet alleen voor staat.
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van € 400,- en de mogelijkheid om door te leren.
 • Een dienstverband tussen 16 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
 • Ook fijn : je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
 • Een inschaling volgens CAO VVT. Voor een Verpleegkundige niv. 4 is dat FWG 45 (€ 2.492,51 € 3.362,22)
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd
 • Wat wij vragen

  Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkundige niveau 4 en je hebt relevante werkervaring. Je werkt graag in een team, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.

  Je bent enthousiast, je hebt goede communicatieve vaardigheden en je durft verantwoordelijkheid te nemen. En, je bent beschikbaar tussen de 16 en 32 uur per week.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier