CONSTRUCTIE BANKWERKER/LASSER
AMatch Detachering BV
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Voor een stabiel, groeiend familiebedrijf dat wereldwijd opereert met hoofd én hart is Amatch Detachering op zoek naar een Constructiebankwerker / lasser

Functieomschrijving :

In de productie ben jij, samen met je collega’s, iedere dag bezig om de mooiste lassen te maken, maar ook tekeningen te lezen, te walsen en wat er nog meer bij komt kijken om een mooi product af te leveren.

Dat product is de ene keer een schoorsteen, dan een warmtewisselaar en de week daarop weer een druppelvanger. Gelukkig wel allemaal van staal of aluminium.

Wie ben jij :

Jij hebt een diploma MBO metaalbewerken minimaal niveau 2 en dan het liefst allround plaatwerker 2 óf je hebt dit jezelf aangeleerd in de praktijk.

Tenslotte ben je het liefst in de productie bezig!

Maar ben je ook sociaal en communicatief sterk? Als er íets is wat de opdrachtgever belangrijk vindt, is dat je een teamplayer bent.

Zij zeggen hier niet voor niets wij maken het met z’n allen . Je weet ook wat veilig werken betekent, omdat je je diploma basisveiligheid hebt.

Wat bieden wij behalve een goed salaris?

 • Vakantie & ADV om werk & privé in balans te houden;
 • Geen dag hetzelfde;
 • Verantwoordelijk werk;
 • Ruimte voor initiatief;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
 • Bij onze opdrachtgever profiteer je van het beste uit 2 werelden. Enerzijds het persoonlijke en de gezelligheid van een familiebedrijf, waarin ook partners en familie niet worden vergeten.

  Anderzijds een ambitieuze werkomgeving met bevlogen collega’s, waar met elkaar iets moois wordt neergezet en waarbij je veel vrijheid hebt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier