Chauffeur C
Luba Uitzendbureau
Katwijk
61 dagen geleden

Over de functie

 • Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Chauffeurs die op de betonwagen willen rijden. Onze klant heeft 2 verschillende wagens en aan jou op welke wagen je wilt rijden;
 • de pompmixwagen of de normale truckmixer.

  Je start om 5.00 / 5.30 uur in Katwijk en vult je vrachtwagen met betonmix. Je krijgt de planning door waar je die dag het betonmix moet afleveren en vervolgens rijd je naar je klant om het beton te storten.

  De klant kan vragen hebben over het beton en deze weet jij te beantwoorden. Ben je klaar dan haal je nieuwe betonmix op en rijd je naar de volgende klant.

  Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor dagelijks onderhoud aan jouw vrachtwagen en maak je dagelijks de betonmixer schoon.

  En je zorgt ervoor dat de benodigde (voertuig)documenten goed worden beheerd. Je zult rond 18.00 uur weer naar huis gaan.

  Over het bedrijf

  Onze klant levert stortklaar beton en cement aan hun opdrachtgevers. De locatie Katwijk bestaat uit circa 15 collega's die er met elkaar voor zorgen dat de klanten elke dag op tijd beleverd worden.

  Wat wij vragen

  Je bent in het bezit van een chauffeursdiploma C en code 95. Daarnaast heb je ervaring met het leveren van goederen bij klanten en ben je servicegericht.

  Mocht je kennis hebben van de bouw of basiskennis beton is dit een pré maar als je hier graag meer over wilt leren dan is dat ook een mogelijkheid.

  Wat wij bieden

  Een zelfstandige functie bij een van de marktleiders met een marktconform salaris. Je maakt lange dagen maar het is ook mogelijk om 4 dagen te werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier