ICT-coördinator Osiris / onderwijssystemen
Avans Hogeschool
Breda
2 dagen geleden

Functie-inhoud

Bij Avans zijn we volop bezig met de vernieuwing van ons onderwijs. Vanuit jouw senioriteit zorg je dat we alles uit onze onderwijssystemen kunnen halen om deze nieuwe manier van onderwijs te realiseren.

Mooi werk

Om het verblijf van onze studenten bij ons op school zo goed mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van verschillende ICT-systemen.

Systemen als Osiris, SharePoint en Teams bijvoorbeeld. Deze systemen gebruik je niet alleen om de studievoortgang in bij te houden, de studiebegeleiding te administreren en onderwijsprogramma’s samen te stellen, maar ook om rapportages voor docenten, examencommissie of de directie mee te maken.

Met jouw technische kennis weet je precies hoe je alles uit onze ICT-systemen kunt halen. Of het nu gaat om de juiste inrichting van de systemen, het verkennen van nieuwe systemen, de ondersteuning van de examencommissie of om het verzamelen van data : jij regelt het en pakt daarin het voortouw.

Omdat je precies weet welke ontwikkelingen er spelen op het gebied van Osiris en andere ICT-systemen, zijn onze systemen door jou altijd up-to-date.

Net als je collega’s. Want vanuit je senioriteit deel je graag jouw kennis en ervaring met hen, zodat zij ook optimaal gebruik kunnen maken van onze systemen.

Zo zorgen jullie samen dat alle collega’s binnen de academie goed worden geholpen, onderwijsprocessen verder worden gedigitaliseerd en de onderwijssystemen goed worden georganiseerd.

Alles op alles om onze Ambitie 2025 te realiseren.

Jouw plek als ICT-coördinator Osiris / onderwijssystemen binnen Avans

Jij gaat aan de slag bij het Academiebureau van de Academie voor Technologie en Innovatie x (ATIx). Samen met je 8 collega’s van het Academiebureau lever je een belangrijke bijdrage bij het ondersteunen en coördineren van de onderwijsprocessen van alle ATIx-opleidingen.

Dat zijn er 8 om precies te zijn met in totaal zo’n 2.300 studenten. Van Elektrotechniek, Mechatronica, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde tot Business IT &Management, Informatica, Technische Informatica en Industrial Engineering & Management.

Binnen het Academiebureau maak je deel uit van het Osiris-team. Dat bestaat uit 3 collega’s. Over de sfeer binnen het team kunnen we je dit vertellen : die is gewoon goed.

De veelzijdigheid binnen dit team is groot en iedereen staat voor elkaar klaar. Dit geldt overigens voor het gehele Academiebureau.

Er is veel ruimte om op onderzoek uit te gaan, te leren en te proberen. Ook wordt er regelmatig iets ondernomen. Denk aan teamuitjes, lunchen, het Avans Opstartfeest, een BBQ of vakinhoudelijke activiteiten.

We bieden je

Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere instrumentele en didactische professionalisering. Verder bieden we je :

 • Een maandsalaris van minimaal € 2.902 tot maximaal € 3.998 bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 9 cao hbo).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
 • Een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren behoort verlenging tot de mogelijkheden. Het gaat om een structurele formatieplek.
 • Een goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering.
 • Ongeveer 50 vrije dagen als je fulltime werkt.
 • Jij past bij ons

  Een ijzersterke combinatie van technische kennis, zelfstandigheid en klantgerichtheid. Dat kenmerkt jou. Op enthousiaste en positieve wijze haal je het beste in je team naar boven om samen stappen te zetten.

  Daarbij sta je stevig in je schoenen en neem je je verantwoordelijkheid. Je helpt graag mensen, steekt de handen uit de mouwen en houdt ervan om je allerlei (nieuwe) systemen eigen te maken.

  Sterker nog; daar krijg je juist energie van. Verder heb je :

 • In ieder geval hbo-werk- en -denkniveau.
 • Een enorme interesse in alles wat met ICT te maken heeft en Osiris (of een vergelijkbaar pakket), MS Teams, SharePoint, Outlook en Excel hebben geen geheimen voor je.
 • Een ijzersterk analytisch en probleemoplossend vermogen en ben je communicatief sterk, zowel mondeling en schriftelijk in Nederlands en Engels.
 • Vernieuwend Avans

  Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte.

  Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs en onderzoek in co-creatie met het werkveld.

  En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen.

  Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via .

  Draag bij aan onze ambitie

  Zie je een mooie rol voor jezelf in het nóg verder professionaliseren van ons onderwijs? Solliciteer dan uiterlijk 31 mei 2022 via de sollicitatiebutton.

  Vertel ons in je motivatie waarom jij zin hebt in deze uitdaging. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Monique van de Winkel, coördinator Academiebureau.

  Dit kan telefonisch of per mail op werkdagen (uitgezonderd woensdag) tussen 9.00 en 17.00 uur via 088-5258516 of . Wij doen ons best om je binnen 2 weken na de sluiting van de vacature een update te geven over jouw sollicitatie.

  Wij vinden onze kandidaten zelf, dus met acquisitie doen we niets.

  Downloads

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier