Accountmanager Agro
Accon avm
Barneveld
4 dagen geleden

Is this (y)our job?

Wil jij echt de ruimte om goed werk te leveren?

Dan hebben we iets voor je!

Wil jij als Accountmanager het verschil maken? Voor je klanten, je collega’s en voor jezelf? Lees dan even verder want dan hebben we iets moois voor je.

Een blik in jouw toekomst

Het is woensdagochtend 11.30 uur als je op kantoor aankomt. Je bent vandaag al vroeg gestart met een ontbijtafspraak met een klant, een grote pluimveehouder.

De klant had namelijk nogal wat vragen over de jaarrekening en overige adviesvraagstukken, waarbij jij van onmisbare waarde bent.

Na de lunch ga jij de klantbijeenkomst voorbereiden met je collega’s die over een week op de planning staat. Deze zal gaan over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de agro-sector.

Hier wil jij uiteraard goed op voorbereid zijn. Eenmaal goed voorbereid stap jij weer in de auto om langs een volgende klant, een melkveehouderij te gaan om het te hebben over de landbouwvrijstelling.

Onderweg naar huis pleeg je nog een aantal telefoontjes met klanten die jou eerder op de dag hebben proberen te bereiken.

Zo, de dag zit erop! Je bent lekker vroeg begonnen vandaag waardoor je nu mooi op tijd naar huis kan. Wellicht heb jij thuis nog werk op de boerderij wat goed van pas komt.

Hoe jij het verschil gaat maken

Als Accountmanager, met een commerciële insteek heb jij de afgelopen jaren een groot netwerk kunnen opbouwen binnen de agro-sector.

Jij weet als geen ander hoe je de klant het beste kunt voorzien van een goed financieel en strategisch advies. Naast dat je adviseur / sparringpartner bent voor de bestaande agro-portefeuille van acconavm, deins jij er niet voor terug om jouw portefeuille nog verder uit te bouwen.

Netwerken is jouw tweede natuur en daarnaast mag je graag activiteiten organiseren (klantbijeenkomsten, lezingen en presentaties geven).

Je begeleidt klanten individueel en in studiegroep verband. Uiteraard kun je hierbij de hulp van een van onze juristen, belastingadviseurs of andere specialisten inschakelen.

Je krijgt energie van het meehelpen opbouwen van de adviesomzet(groei), waarbij de facturatie van jouw klantenportefeuille ook valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Waarom wil je dit niet missen?

Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij acconavm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze acconavm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen.

We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken.

Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.

Daarnaast heerst er een gezellige sfeer op kantoor Barneveld waar aandacht is voor het team. Zo wordt er elke maand een lunchoverleg verzorgd met heerlijke broodjes en vinden er regelmatig personeelsevents zoals een barbeque plaats.

Word jij onze nieuwe collega?

Of je nu van een ander accountantskantoor komt of uit het agrarische bedrijfsleven, dat vinden we eigenlijk niet zo belangrijk.

Het gaat ons om wie je bent en waar je voor staat. Wil jij echt het verschil maken voor collega’s en klanten en vind je kwaliteit belangrijker dan kwantiteit?

Wil je je graag nog verder ontwikkelen en nog beter worden in je vak? Dan willen we je heel graag ontmoeten.

Solliciteer direct en we kijken samen hoe jouw volgende carrièrestappen in de accountancy en adviespraktijk er bij ons uit kunnen zien.

Jouw profiel

 • Je bent contactueel sterk, zelfstandig, pragmatisch en klantgericht ingesteld en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
 • Daarnaast heb je een HBO of WO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie / Finance & Control afgerond;
 • Je bent minimaal voor 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt affiniteit met de agrarische sector;
 • Je beschikt over 2 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Het gewenste aantal contracturen is bespreekbaar.
 • Pas je niet helemaal in dit profiel, maar durf je wel je vinger op te steken voor deze mooie baan? Of werk je nu bij een ander kantoor en twijfel je of je nog wel in deze branche wil blijven werken?

  Bel ons dan zeker even op en gaan altijd graag met je in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken.

  Wat wij bieden

 • Ruimte voor jou als persoon.
 • Work & play; het is meer dan werk alleen.
 • acconavm academy voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Inspirerende werkomgeving.
 • Dicht bij de ondernemer.
 • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.
 • Jouw sollicitatieprocedure

  01. Je sollicitatie ontvangen

  Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 7 werkdagen weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Je kunt jouw motivatie insturen als tekstdocument óf als video.

  02. In het echt’ ontmoeten

  Het eerste gesprek zien wij als kennismaking. Wij kijken of de functie waar je op solliciteert aansluit op jouw werkervaring en of er een persoonlijke match is.

  Indien gewenst voeren we het sollicitatiegesprek zelfs in de avonduren.

  03. Kennismaken met een collega

  Is er een klik? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek is samen met een toekomstige collega uit je vakgebied.

  04. It’s a match!

  Is het gesprek goed ervaren? Dan hoor je snel of wij je een contract aanbieden.

  Onze voordelen

  Dicht bij jezelf en bij de klant

  Dat is de kern van onze manier van werken : je klant leren kennen door dicht bij jezelf te blijven. Dan pas kun je hem het beste adviseren.

  Jouw persoonlijke loopbaan

  Jouw persoonlijke loopbaan staat bij ons op nummer één. Jouw ambitie bepaalt waar je naartoe wilt groeien en wij geven je de middelen om daar te komen.

  Meer dan werk alleen

  Naast het werk, het moet toch gebeuren, organiseren wij inspirerende events om de teamspirit en de positieve werksfeer te blijven bevorderen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier