Key Account Director
NCOI Groep
Hilversum, Noord-Holland, NL
6 dagen geleden

Dit zijn je werkzaamheden

Leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk maken. Dat is waar wij als Salta Group voor staan. Dat is behoorlijk ambitieus, maar ambitie is één van de kernwaarden van onze organisatie.

En dat geldt niet alleen voor onze studenten, maar zeker voor ons, als collega’s. Werken bij Salta Group betekent dat je alle kansen aangereikt krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Door te leren. Te groeien. Als mens en als professional.

Onze 25 onderwijsorganisaties vormen samen de grootste private opleidingsorganisatie van de Benelux, mét wereldwijde ambities.

Jaarlijks helpen we meer dan 1 miljoen mensen met het vergroten van hun kennis en vaardigheden.

Als Key Account Director, met jouw eigen focusgebied; Overheid of Zakelijke Dienstverlening, krijg je de kans om als strategisch opleidingspartner je klant te ontzorgen op HR vraagstukken.

Je vertegenwoordigt Salta Group als complete organisatie, met al onze onderliggende opleiders en platformen. Je spart met beslissingnemers over opleidingsconcepten, weet ze in beweging te brengen en helpt ze de juiste keuze te maken.

Met de volle focus op de beste totaaloplossing voor de klant. Je KPI’s omvatten onder andere groei in nieuwe klanten en het behoud van bestaande klanten, klanttevredenheid en concept selling.

Jij bent als strategische relatiebeheerder verantwoordelijk voor omzet- en winst groei. Je bepaalt (sales) strategie en beleid en zorgt, samen met accountmanagers van de opleiders en platformen, voor een gezamenlijke aanpak.

Je genereert nieuwe leads en weet Salta Group accountmanagers en -directeuren te verbinden om zo te zorgen voor een méér dan tevreden klant.

Salta Group ontplooit zich steeds meer als strategisch ontwikkelpartner van corporate Nederland en overheid. Met onze vernieuwende onderwijsconcepten en -platformen bieden wij oplossingen voor strategische HR vraagstukken en ontzorgen wij hiermee werkend Nederland.

Ons aanbod

Werken bij dé opleider van Nederland heeft voor jou natuurlijk ook voordelen. Je kan elke opleiding en training uit ons aanbod kosteloos volgen.

En doorgroeien is bij ons de norm : zo bouwen we samen verder aan jouw ontwikkeling en carrière. Verder mag je sowieso rekenen op :

 • Salaris tussen €5.714,- en €7.681,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
 • Een cultuur die zich kenmerkt door korte lijnen, ambitie en hulpvaardigheid.
 • Bonusregeling.
 • Leaseauto, laptop en telefoon.
 • Een jaarcontract met de intentie om daarna over te gaan op een vast contract.
 • Pensioenregeling.
 • Collectieve zorgverzekering met korting.
 • Strategisch ondernemen onder de vlag van de grootste opleider van Nederland.
 • Jouw profiel

  Jij, als ideale Key Account Director, hebt een meer dan goede kennis van HR vraagstukken bij grote organisaties. Daarnaast beschik je over :

 • HBO / WO denk- en werkniveau, een relevante opleiding in bedrijfskundige richting afgerond.
 • Ruime ervaring, minimaal 10 jaar, in een (eind) verantwoordelijke rol in sales.
 • Ervaring met concept selling en uitbouwen van een salesorganisatie.
 • Inspirerende en verbindende eigenschappen.
 • Interessant?

  Leuk! We zien je sollicitatie graag tegemoet middels de "solliciteer direct" button. Heb je nog vragen, stel ze gerust aan Arun Ramkhelawan, recruiter, via 06-23020361.

  Let op : sollicitaties ontvangen ná 9-6-2022 worden niet in de eerste sollicitatierondes meegenomen.

  LI-AR1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier