Accountant / relatiebeheerder
Vinken Recruitment
Eindhoven, NL
1 dag geleden

Functiebeschrijving

Als Accountant en relatiebeheerder krijg je je eigen klantenportefeuille (MKB / MKB+) toebedeeld en word je verantwoordelijk voor het adviseren van je klanten, het laten uitvoeren van samenstelopdrachten en het laten opstellen van aangiften.

Je verdiept je in de bedrijfsvoering van je klanten, weet de behoefte van je klanten goed in kaart te brengen en schakelt intern specialisten in voor specifieke vraagstukken.

Je coördineert alle werkzaamheden en bewaakt de planning. Daarnaast ben je als Accountant verantwoordelijk voor de budgetten en ook voor de verdere praktijkontwikkeling.

De nadruk wordt gelegd op advisering, aansturing en begeleiding.

Functie eisen

Je treedt op als tekeningsbevoegd Accountant (AA of RA) in de samenstelpraktijk. Wij schatten in dat minimaal 8 jaar ervaring bij een ander accountantskantoor nodig is om deze functie goed te kunnen uitoefenen.

Je bent een brede interesse en treedt heel natuurlijk in gesprek met nieuwe contacten. De nadruk ligt hier niet op commercie, maar je hebt dagelijks contact met je klanten als adviseur.

Hoe sterker je bent in communicatie, des te meer adviesopdrachten kun je signaleren en ter tafel brengen. Daarnaast werkt het in je voordeel wanneer je al bekend bent met de bedrijvigheid in regio Eindhoven.

Wat krijg je

Het salaris ligt tussen de € 4.500,00 en € 5.800,00, afhankelijk van je ervaring. Je krijgt 28 verlofdagen en krijgt de mogelijkheid om 10 verlofdagen bij te kopen (op fulltime basis).

Ben je ouder dan 45? Dan krijg je 2 extra verlofdagen. Je rijdt veel naar klanten, dus je krijgt een leaseauto, een telefoon en een onkostenvergoeding.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier