Constructief modelleur
Voort
Haren, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Toonaangevende projecten, maar ook een toonaangevendeorganisatie. Jij gaat aan de slag bij een ingenieursbureau diegraag in jou wil investeren om het beste uit elkaar tehalen.

Functieomschrijving

Alsconstructief modelleur vertaal je het ontwerp van de architect naareen constructief model. Hiervoor heb je overleg met deconstructeurs over aken als materiaal en afmetingen.

Het gaatvooral om integrale projecten en daarom sta je in nauw contact metde modelleurs op de andere disciplines. Je bent telkens bezig methet verfijnen van het model en voegt relevante informatietoe.

Functie-eisen

Als RevitModelleur ben jij een belangrijke schakel in een groter proces,waardoor samenwerking een belangrijke eigenschap van je is.

Daarnaast beschik je over een afgeronde HBO of WO opleidingrichting bouwkunde en heb je ervaring met constructies. Uiteraardis het van belang dat je een duidelijke affiniteit hebt metBIM!

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bijons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vierenwij samen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waarjij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.En samen werken we aan jouw ontwikkeling.

Zodat je blijft groeienop technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeien
 • secundairearbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao vande opdrachtgever
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier