Parttime postsorteerder bij Sandd
Sandd
Oud Gastel, NL
6 dagen geleden

Ben jij een vroege vogel, die de middag liever vrij heeft? Houd je van lekker doorwerken met een gezellige groep collega’s?

Dan is Sorteerder bij Sandd jouw nieuwe parttime baan!

Als sorteerder leg je handmatig alle poststukken in de juiste kratten. Dit doe je voor verschillende wijken in Oud Gastel en omgeving.

Ook zorg je voor een schone werkplek. Aan het eind van jouw dienst heb je alle post voor die dag gesorteerd en in de juiste kratten gelegd.

Je werkt op van 04 : 00 uur tot ongeveer 12 : 00 uur. Ook werk je af en toe op andere dagen. En natuurlijk kun je heel precies en nauwkeurig werken.

Ook ben je lichamelijk fit en kun je het sorteren staand uitvoeren. Verder ben je :

Flexibel in werktijden en dagen

Nauwkeurig

Een gezellige collega

Woonachtig in Oud Gastel of directe omgeving

Een leuke en flexibele parttime baan in een gezellig team. In dit team werken we hard, maar helpen we elkaar graag. En niet geheel onbelangrijk, een bruto uurloon van €9,44 (21 jaar en ouder) met een min-max contract van 35-104 uur per maand

Word jij onze nieuwe sorteerder? Solliciteer dan direct met jouw CV en motivatie door op de sollicitatie button te klikken.

We nemen binnen 7 dagen contact met je op.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier