Software Developer
Personato
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Ben jij een Software Developer en ben je op zoek naar een nieuwe baan! Voor meerdere opdrachtgevers in verschillende regio's zijn we op zoek naar nieuw ontwikkeltalent! Reageer snel!

Omschrijving

Personato is voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar mensen met gewoonweg enorm veel passie voor IT! In het bijzonder naar Software Developers, die het leuk vinden om code te kloppen en te werken aan de vetste producten of diensten.

Het leuke is dat je via Personato een baan krijgt waar je onderdeel bent van het geheel en van A tot Z meewerkt / verantwoordelijk bent voor de gehele software en niet slechts een deel van het geheel.

Dat geeft je bij oplevering van je product natuurlijk erg veel voldoening en dat is (denken wij!) wat ontwikkelen leuk maakt.

Het kan zijn dat je zelfstandig werkt aan een product, of dat je dat doet in een ontwikkelteam. Hierin kun je (afhankelijk van de organisatie en methode) werken met bijvoorbeeld Agile, Scrum of Kanban.

Met welke taal ga je dan schrijven? Dat hangt af van jouw kwaliteiten! Ben jij een échte PHP developer, dat kan! Schrijf je software liever met C# / .

Net of Java, dat kan ook! Of ben je juist op zoek naar een baan als App developer, neem ook dan gerust eens contact met ons op.

Wij hebben voor jou de juiste baan!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier