Office Medewerker
FINTREX BV
Heerenveen, NL
6 dagen geleden
source : Officevacatures

Als Office Medewerker werken bij Rabobank heeft veel voordelen :

 • Een bruto uurloon tussen de € 12,81 en € 18,39;
 • De mogelijkheid jouw administratieve skills in te zetten;
 • Uitstekende begeleiding;
 • Reiskostenvergoeding.
 • Functieeisen

  Het volgende is belangrijk om goed van start te kunnen gaan bij Rabobank :

 • Je hebt minimaal een MBO4 diploma, of HBO-propedeuse;
 • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden, bij voorkeur binnen de financiële dienstverlening;
 • Je bent tussen de 32 en 36 uur per week beschikbaar.
 • Bedrijfsomschrijving

  Herken jij jezelf als een accurate, administratieve alleskunner met affiniteit voor de financiële dienstverlening? Start als Office Medewerker (32-

  36 uur) bij Rabobank in Heerenveen en ontvang naast uitstekende begeleiding, een bruto uurloon tussen de € 12,81 en € 18,39!

  Als Office Medewerker ben jij onmisbaar voor de lokale adviseurs met wie jij nauw samenwerkt. Alle administratie rondom wijzigingen en offertes voor hypotheken komt vanuit de adviseurs bij jou terecht.

  Aan jou de taak om te zorgen dat klantdossiers in orde zijn en de wensen die vanuit klanten bij adviseurs terechtkomen, worden uitgevoerd.

  Jij vind het heerlijk om met cijfers en processen bezig te zijn en je krijgt de vrijheid om mee te denken over hoe processen nóg beter kunnen.

  Een functie vol verantwoordelijkheid en aandacht voor jouw inbreng!

  Voor welk bedrijf werk je?

  Als Office Medewerker bij Rabobank in Heerenveen ga je ontdekken dat er volop aandacht is voor jouw ontwikkeling. Je wordt uitgedaagd om iedere dag het beste uit jezelf te halen.

  Dit doet Rabobank door jou een professionele omgeving aan te bieden waarin je goed begeleid wordt. Groeien doe je immers samen! Naast het werk is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid.

  Een plek waar jij je als professional écht op je plek voelt!

  Arbeidsvoorwaarden

  Wil jij graag werken als Office Medewerker bij Rabobank in Heerenveen? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in.

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier