Functioneel Beheerder GIS
Gemeente Leeuwarden
Leeuwarden, Netherlands
5 uur geleden

Bedrijfsonderdeel : Functioneel (Applicatie) Beheer Functie : ICT Uur per week : 36 Minimum uur per week : 32

Wat ga je doen

De afdeling Informatiemanagement (IM) van het Shared Servicecentrum van de gemeente Leeuwarden is op zoek naar een functioneel beheerder GIS.

Als functioneel beheerder GIS ben jij de persoon die de vertaalslag weet te maken vanuit de praktijk op de afdelingen naar de functionaliteit in de applicatie.

Je zorgt er samen met je team voor dat de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de applicatie en dat daarmee de continuïteit, veiligheid en kwaliteit geborgd worden.

Als weet je van nature het overzicht te bewaren. Jij overziet iedere situatie en bepaalt van daaruit welke stappen het beste genomen kunnen worden.

Op die manier til jij de kwaliteit van de informatievoorziening én van het team naar een nóg hoger niveau.

Je voert de regie op de werkzaamheden die uitbesteed zijn aan leveranciers en vervult een brugfunctie naar de eigen ICT afdeling.

Je regisseert en realiseert (zo nodig met behulp van de leverancier) gewenste wijzigingen in de informatievoorziening en ondersteunt de eindgebruikers continu en optimaal bij het dagelijks gebruik.

Bij alles wat je doet, kijk je verder dan het dagelijkse reilen en zeilen en durf je kritisch te zijn naar de leverancier(s), de gebruikers, alsook naar je eigen team.

Je stelt jezelf vragen als : waar kan het beter qua functionaliteiten? Hoe kan het oplossen, afhandelen en testen van incidenten beter worden aangepakt?

Jij ziet dit niet alleen, maar gaat er ook mee aan de slag. Daarnaast inventariseer je regelmatig de informatiebehoefte onder gebruikers en zorg je dat je daar antwoord op biedt.

Wie ben jij

Jij bent een professional met de volgende kwaliteiten :

 • Een relevante opleiding met hbo werk- en denkniveau;
 • Kennis en ervaring met het ESRI ArcGIS platform;
 • Kennis en ervaring met het functioneel beheren van complexe GIS keten applicaties en data management;
 • Kennis en ervaring met planmatig en projectmatig werken, bijvoorbeeld als projectleider of consultant;
 • Kennis en ervaring met de applicatie NedMagazijn (NedGraphics);
 • Kennis en ervaring met SaaS oplossingen is een pré;
 • Kennis van ontwikkelingen en trends op het gebied van Agile, Scrum en Lean is een pré;
 • Kennis van BISL is een pré.
 • Verder zien we graag de volgende competenties bij je terug :

  Je bent een goed georganiseerd persoon met lef. In een hectische omgeving kun jij snel schakelen en focus behouden, zonder de noodzakelijke terugkoppeling en openheid naar je collega’s, gebruikers of leveranciers te verwaarlozen.

  Je hebt voldoende verantwoordelijkheidsgevoel om verschillende contacten tegelijk én proactief te kunnen onderhouden. Actieve samenwerking met je collega’s, gebruikers en de leverancier is niets nieuws voor jou.

  Je beschikt hierdoor over sterke communicatieve vaardigheden, zoals goed kunnen luisteren, doorvragen, afbakenen, overtuigen en het maken van duidelijke afspraken.

  Dit maakt jou echter niet star in je aanpak. Met jouw creativiteit weet je dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden.

  Waar ga je werken

  Het Shared Servicecentrum van de gemeente Leeuwarden ondersteunt de werkzaamheden van het bestuur en het ambtelijk apparaat.

  De afdeling Informatiemanagement (IM) is binnen het Servicecentrum verantwoordelijk voor het functioneel applicatiebeheer, advisering en ondersteuning op het gebied van informatievoorziening.

  Het team

  Dynamisch, in ontwikkeling, transformatie naar een regiefunctie en een prettige werksfeer zijn de begrippen voor de omgeving waar je in terecht komt.

  Wat bieden wij

  Wij zoeken een collega voor de duur van één jaar, gemeentecontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

  Wij bieden een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van maximaal € 4.048,- (functieschaal 9) bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

  Naast een aantrekkelijk salaris biedt de gemeente Leeuwarden meer gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Denk hierbij aan een individueel keuzebudget van 17,05% van het jaarsalaris, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

  En daarnaast een laptop, mobiele telefoon, gunstig pensioenfonds, kortingen op diverse verzekeringen en korting op jouw fitnessabonnement.

  Een goede werksfeer vinden we belangrijk. Daarnaast investeren we in jouw persoonlijk ontwikkeling middels diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden.

  Je ideeën en initiatieven worden op prijs gesteld en je krijgt ruimte en vertrouwen om deze vorm te geven.

  Belangstelling

  De sluitingsdatum van deze vacature is 24 november 2020.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier