MediaCom | Campaign Lead
Mediacom
Netherlands
4 dagen geleden

MediaCom, een van de grootste bureaus van Nederland, ontwikkelt zich in een rap veranderend medialandschap van mediabureau naar een bureau voor marketingcommunicatie-

advies en consultancy.Over MediaComBij MediaCom staat de mens centraal. Het zijn de mensen van MediaCom die ons bureau goed maken.

Daar zijn we trots op. Én : we hebben een passie voor het begrijpen van het gedrag van mensen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en hebben momenteel ongeveer 90+ collega’s.

MediaCom verzorgt de marketingcommunicatiestrategie, -planning, -inkoop en - onderzoeken voor zeer uiteenlopende adverteerders, waaronder Mars, Volkswagen, Shell, IKEA, Essent, Nikon en H&M.

MediaCom is onderdeel van de grootste groep van communicatie adviesbureaus ter wereld, WPP, en is een van de grootste én snelst groeiende bureaus van Nederland.

Op dit moment zijn we op zoek naar een Campaign Lead.Wat doe je echt?De Campaign Lead is primair verantwoordelijk voor de ontwikkeling van geïntegreerde communicatieplannen, het optimaal verlopen van de processen en voor de klanttevredenheid (samen met Client Lead) van een klantenpakket.

 • Taken en verantwoordelijkheden : Ontwikkelen van communications plannen (gehele communicatiemix) met als uitgangspunt de consument en de ontwikkeling van het merkOptimaliseren van het planningsproces en zorg dragen voor operational efficiency & excellenceKlanttevredenheid;
 • op het gebied van account management (primaire / dagelijkse aanspreekpunt) en communicatieplanningSamenwerking met en aansturing van buying / inkoop (GroupM) en andere afdelingen binnen GroupM (o.

  a. Kinetic, Xaxis) en GreenhouseOp termijn signaleren & activeren van kansen om merken te ontwikkelen (verbeteren relatie, verbreding werkzaamheden & verhogen inkomsten)Aansturing & begeleiding van de Campaign ManagerWij vragen?

  HBO / WO werk- en denkniveauOpleiding in communicatie en / of commerciële economie is een pré, passie voor media, communicatie en onderzoek een vereisteMinimaal 3-

  4 jaar relevante ervaring bij reclame- of mediabureau als planner of strateegErvaring in planning van verschillende mediumtypen, waarvan in elk geval digital een vereiste isStrategisch inzicht en kennis omtrent consumer insightsPro-

  actief & ondernemendKlant- & resultaatgerichtUitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal, in woord en geschriftVaardig met media planningstools & systemenTeam playerContactueel & sociaal vaardigStress-

  bestendigContactWe nodigen je graag uit om te solliciteren. Klik op de button apply’ onderaan deze vacature en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie.

  Ben jij degene die ons versterkt in het realiseren van onze ambities? Dan maken we graag kennis met je : we bellen je voor een eerste kennismaking en / of nodigen je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier