Werkvoorbereider Technische Dienst
Cargill
Deventer
31 dagen geleden

Werkvoorbereider Technische Dienst-DEV00092Cargill provides food, agriculture, financial and industrial products and services to the world.

Together with farmers, customers, governments and communities, we help people thrive by applying our insights and over 150 years of experience.

We have 150,000 employees in 70 countries who are committed to feeding the world in a responsible way, reducing environmental impact and improving the communities where we live and work.

Description

Cargill Cocoa & Chocolate ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd vanuit 47 vestigingen cacao-massa, poeder en boter, industriële chocolade, coatings en vullingen.

Op de locatie in Deventer worden halffabricaten (vullingen en coatings) geproduceerd die door onze klanten verwerkt worden in consumenten producten.

Als Werkvoorbereider Technische Dienst maak je deel uit van de technische dienst. De technische dienst verzorgt het onderhoud aan en reparatie van de productie-

installaties, verpakkingsinstallaties, de utilities en gebouwen. Afhankelijk van de installaties en het proces vindt er periodiek een geplande stilstand plaats voor het onderhoud.

Het werkgebied omvat de verschillende vakgebieden (civiel, mechanisch, elektrotechnisch en beperkt op automatiseringsgebied) die binnen de plant nodig zijn.

Als Werkvoorbereider Technische Dienst werk je conform gewenste overeengekomen kwaliteits-, milieu-, Arbo- en veiligheidseisen (HACCP, VGWM) en de productieplanning.

Daarnaast streef je naar een effectieve, efficiënte en kostenbewuste werkwijze. Het voorbereiden van werkopdrachten heeft betrekking op gepland en correctief onderhoud (grote en kleine stops) en storingen.

Jouw hoofdtaken als Werkvoorbereider Technische Dienst zijn :

 • Je bereidt de werkopdrachten voor aan productieapparatuur en installaties, binnen de randvoorwaarden van het onderhoudsplan (geplande werkorders).
 • Hierbij beoordeel je de nieuwe werkorder en specificeer en registreer je de benodigde middelen zoals mensen, materialen, gereedschappen en diensten.

 • Je bereidt de uit te voeren werkzaamheden voor en legt dit vast in Maximo (onderhoudsbeheerssysteem). Hierbij maak je jobplans (beschrijving van werkzaamheden) aan en verzamel je beschikbare tekeningen, schema’s en documentatie.
 • Je identificeert veiligheidsaspecten en risico’s en zorgt dat gepaste maatregelen worden genomen. Je bepaalt benodigde materialen en reserveert deze in het magazijn of bestelt ze bij een leverancier, hiervoor vraag je offertes aan en beoordeel je deze.

  In het geval van specialistische klussen zoek en benader je eventueel een competente externe partij.

 • Je wijst werkorders toe aan het team van monteurs en externe bedrijven en je verzorgt, in overleg met de maintenance manager, een week- en dagplan.
 • Je draagt werkopdrachten over aan het team van monteurs of externe bedrijven. Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden.
 • Je verzorgt en stuurt wijzigingen in het dagplan aan indien nodig, bijvoorbeeld bij storingen.

 • Je verzorgt de juiste administratieve afhandeling van bestellingen en werkorders.
 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de bestaande jobplans en werkinstructies en daarnaast doe je verbetervoorstellen voor procedures.
 • Je past de voorschriften toe, die voortvloeien uit relevante wet- en regelgeving. De wettelijk verplichte inspecties bereid je voor en je plant de keuringen in.
 • Qualifications

 • Afgeronde MBO / MTS opleiding op niveau 3 / 4 bij voorkeur richting elektrotechniek, aangevuld met een mechanische opleiding
 • Aantal jaren relevante werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur in de food
 • Ervaring met het werken in een onderhoudsbeheerssysteem zoals Maximo
 • Je bent veiligheidsbewust
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent zelfstandig, accuraat, resultaatgericht, beschikt over de juiste vakkennis en hebt een uitstekend plannend en organiserend vermogen
 • Je bent stressbestendig
 • Spreekt deze functie jou aan en beantwoord jij aan het omschreven profiel? Wij zullen blij zijn met jouw versterking. Wij gaan graag verder met je in gesprek over de functie, zowel telefonisch als op locatie.

  Mocht dit wederzijds bevallen laten wij jou uiteraard ook graag sfeer proeven door middel van een rondleiding op locatie.

  Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief.

  Day Job

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier