Directievoerder riolering
Gemeente Eindhoven
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Directievoerder riolering

32-36 uur per week

Ben jij die communicatief sterke vakspecialist die op alle vragen en meldingen van burgers over het riool een antwoord heeft en lijkt het jou daarnaast leuk om de operationele taken omtrent het rioolbeheer van Eindhoven voor je rekening te nemen?

Wat kom jij waarmaken voor Eindhoven?

De afdeling Stadsbeheer is hét centrale punt voor het beheer en onderhoud van alle openbare ruimte in Eindhoven, zowel boven- als ondergronds.

Daarbij staan de inwoners, innovatie en duurzaamheid centraal. Wij voeren regie en de uitvoering is belegd bij verschillende marktpartijen.

De afdeling kent een open cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.

Als directievoerder riolering heb je een binnen- en buitenfunctie in de verhouding van 70% - 30% en ondersteun je de senior beheerder riolering door toe te zien op de uitvoering van beheer- en onderhoudswerkzaamheden en door het zelfstandig in beeld brengen van onbekende stelsels en foutaansluitingen.

 • Je bent een sparringpartner op operationeel niveau voor de senior beheerder.
 • Je draagt zelfstandig zorg voor het oplossen van alle burgermeldingen aangaande het riool en voor meldingen vanuit het kolken reinigen.
 • Je gaat regelmatig naar buiten om de situatie te beoordelen en zet waar nodig opdrachten uit bij aannemers. Hierbij hou je toezicht op de uitvoering van het werk en zorgt na oplevering voor de financiële afhandeling en voor een persoonlijke terugkoppeling naar de melder.
 • Ook als een wens niet kan worden gerealiseerd.

 • Je ziet toe op de uitvoering van reinigings- en inspectiewerkzaamheden van duikers en houdt toezicht op het onderhoud van gemalen en stuurt hierbij op de planning, kwaliteit en afrekening.
 • Je bent een echte troubleshooter, je inventariseert problemen adequaat en zorgt snel voor een passende oplossing.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de aannemer en neemt deel aan bouwvergaderingen.
 • Collega Johan van Lijssel, Senior beheerder : Ik ben er ontzettend trots op dat ik samen met een grote diversiteit aan toegewijde vakspecialisten zorgdraag voor de openbare ruimte van Eindhoven, waarbij plezier, collegialiteit, vrijheid en gezonde werk-privébalans centraal staan.

  Met wie doe je dat?

  Afdeling stadsbeheer is functioneel ingedeeld in drie teams : planmatig beheer, curatief beheer en sport. De directievoerder riolering gaat onderdeel zijn van twee van deze teams, te weten team planmatig beheer en collega’s die zich bezighouden met de technische instandhouding van systemen die zorgdragen voor afvoer van afval- en regenwater.

  Daarnaast zal de directievoerder riolering onderdeel uitmaken van team curatief beheer, onderdeel gebiedsbeheerders . Dit team draagt dagelijks de zorg voor behandeling van meldingen, vragen en wensen over de openbare ruimte.

  Je wordt ondersteund door collega’s van de afdelingen informatievoorziening, financiën en administratie en je legt verantwoording af aan de teamleider.

  Bekijk hier de video’s over de afdeling Stadsbeheer van gemeente Eindhoven : youtu.be / WeTn83U9dss en youtu.be / nKuEvMcHXsU .

  Hoe maak jij dit waar als directievoerder riolering?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de civiele techniek.
 • Je hebt een aantal jaren ervaring met beheer en / of bij een aannemer.
 • Je hebt aantoonbare recente affiniteit met de RAW-besteksystematiek.
 • Je kunt werken met het Officepakket en hebt affiniteit met digitale beheerpakketten zoals Geovisia en kikker.
 • Je weet van aanpakken, bent praktisch en flexibel ingesteld en kan goed omgaan met onvoorziene omstandigheden.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.
 • Je bent hulpvaardig en taakgericht naar collega’s, inwoners en externe partijen.
 • Hoe maken wij jou blij?

  Je krijgt de mogelijkheid om verschil te maken voor de gemeente Eindhoven en haar inwoners en een belangrijke bijdrage te leveren aan een veilige en leefbare stad.

  Je werkt samen met een grote diversiteit aan vakspecialisten die voor elkaar klaarstaan binnen een afdeling met een fijne werksfeer.

 • Een jaarcontract - als we van beide kanten tevreden zijn wordt dit omgezet naar een vast contract.
 • Max. € 4.208,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week).
 • 23 vakantiedagen per jaar (als je fulltime werkt). Hiernaast kun je adv-dagen opbouwen en zo in totaal ongeveer 10 weken verlof opnemen per jaar.
 • Werk je in deeltijd, dan is dat natuurlijk naar rato.

 • Een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je brutosalaris. Dit bestaat onder andere uit de vakantie- en eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage.
 • Een vergoeding als je met het ov reist. Of een vergoeding als je ’groen’ reist. Dus als je wandelt, fietst of per e-bike komt.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen.
 • Een werkplek in het centrum van Eindhoven. Ook kun je thuiswerken.
 • Kom jij het maken voor Eindhoven?

  Wij maken samen Eindhoven. Een wereldspeler die barst van de kennis, creativiteit, kunde en van de energie. Met diezelfde energie werken wij aan de stad van vandaag én van de toekomst.

  Werken voor de gemeente Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis.

  Diversiteit en gelijke kansen : dat vinden wij heel belangrijk. Daarom ontvangen we graag jouw sollicitatie, als je voldoet aan onze wensen.

  Ongeacht je achtergrond, geslacht / gender, beperking, seksuele oriëntatie, religie / overtuiging of leeftijd.

  Solliciteren?

  Reageren kan tot en met 29 mei 2022 via het sollicitatieformulier op onze website. We lezen in jouw motivatiebrief graag wat jij voor Eindhoven kunt betekenen met jouw talenten.

  Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kan je terecht bij Bart van Woerkum, corporate recruiter, via 06-4228 2464.

  Heb je nog inhoudelijke vragen? Johan van Lijssel, Sr. beheerder, staat je graag te woord bij inhoudelijke vragen via 06-1089 7617.

  De selectiegesprekken vinden plaats op 7 en 14 juni in de middag.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier