Bouwkundig calculator/werkvoorbereider onderhoud en renovatie provincie groningen
Bouwselect
Groningen 9743 Groningen
4 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Onze opdrachtgever is een schilder- en onderhoudsbedrijf in de regio Groningen. Zij hebben zowel particuliere als zakelijke klanten en werken vooral in Noord-Nederland.

Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer met een divers team met volop ontwikkelmogelijkheden. Het bedrijf heeft een hoge focus op plezier in werken.

Functie inhoud : In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding in het voortraject van grote opdrachten.

Daarnaast zal je fungeren als aanspreekpunt voor leveranciers en de planning in de gaten houden. Ook ben jij één van de bouwkundige experts in het bedrijf.

Kennis van de laatste ontwikkelingen en de toepassing daarvan is erg belangrijk. Het is een afwisselende functie waarbij elke dag anders is en je genoeg ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen.

Functie eisen : Minimaal MBO Bouwkunde afgerond; Brede Bouwkundige kennis; minimaal 5 jaar relevante ervaring; Woonachtig in provincie Groningen / Drenthe; Communicatief sterk.

Bouwselect hanteert de voorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgevers t.a.v. salaris, vrije dagen en overige vergoedingen.

Deze worden in nader overleg bepaald. Over het bedrijf : Bouwselect is een noordelijk detacheringsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de projectondersteuning en de arbeidsbemiddeling van vakspecialisten binnen de bouw, civiel, cultuur en milieutechnische arbeidsmarkt in Noord Oost Nederland.

In deze regio is Bouwselect doorgegroeid naar een plaats in de top! Deze groei is gerealiseerd zowel binnen de profitsector, als ook binnen de non-profitsector (overheden en semi-overheden).

Bij elke opdracht kent Bouwselect drie kernwaarden : betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Dit biedt voordelen voor de opdrachtgever, voor de gedetacheerde medewerkers en voor Bouwselect zelf.

Daarnaast is de bedrijfsvoering te omschrijven als nuchter, direct, no nonsense, met korte lijnen en met de mogelijkheid om altijd snel te schakelen.

Open communicatie en eerlijke advisering zijn van doorslaggevend belang in de dienstverlening van Bouwselect. Met als basis vak- en branchekennis, wordt aan het menselijk aspect bij elke opdracht de beste invulling gegeven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier