Kwaliteitsmedewerker in Nuth
YoungCapital
Maastricht-NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gespecialiseerd in het vakkundig verwerken van runderen voor de retail en industrie.

Het behaalde FSSC 22.000 certificaat staat aan de basis van het kwaliteitssysteem. Kenmerkend voor het bedrijf zijn de hightech verpakkingslijnen, voortdurent toezicht op hygiëne en de zorg voor een constante kwaliteit.

Daarbij zijn de klantwensen het uitganspunt. De organisatie is erop gericht snel en correct richting klant te antwoorden en beslissingen te nemen.

Als Kwaliteitsmedewerker help je bij het opstellen van HACCP-riscioanalyses en kwaliteitscontroleplannen. Je ondersteunt bij het organiseren en begeleiden van interne en externe audits en draagt zorg voor een adequate afhandeling van actiepunten.

Je creeërt draagvlak voor Kwaliteit binnen en buiten de organisatie. Je voert kwaliteitscontroles uit van grondstoffen, de productie en van de verwerkte eindproducten.

Daarnaast ondersteun je bij het verkrijgen, behouden en beheren van kwaliteitscertificeringen. Je werkt intensief samen met je collega's van de kwaliteitsdienst en met collega's van onder meer de afdelingen Ontvangst, Productie, Logistiek en Sales.

Als Medewerker Kwaliteitsdienst rapporteer je aan de adjunt-directeur en werk je samen met de KD-medewerker(s) en externe partijen.

Je communiceert met klanten, leveranciers, management en productie.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende fulltime functie voor 40 uur per week;
 • Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao vleessector;
 • Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienst verband tot de mogelijkheden.
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal een hbo-diploma; Voedingsmiddelentechnologie
 • Je bent een echte teamplayer met een praktische instelling, bent analytisch en neemt initiatief;
 • Je hebt actuele kennis van levensmiddelenwetgeving, HACCP en FSSC 22.000;
 • Je beschikt over een kritische, nauwkeurige en klantgerichte houding;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. De beheersing van extra talen is gewenst.
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier