Apothekersassistent Farmaceutische Patiëntenzorg
Tergooi
Hilversum, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als apothekersassistent FPZ ben je verantwoordelijk voor het hele proces rondom medicatiedistributie in het ziekenhuis en bij externe zorginstellingen.

Je draagt onder andere zorg voor de receptverwerking en medicatiebewaking in een elektronisch voorschrijfsysteem. Verder voer je opname-

en ontslaggesprekken. Na je inwerkperiode zal je worden ingezet in de bereikbaarheid- en aanwezigheidsdienst. Als je kiest voor onze apotheek, kies je ervoor om in een dynamische werkomgeving te werken.

Je bent niet bang voor veranderingen, sterker nog, je draagt hier op een positieve manier zelf jouw steentje aan bij.

Wat vragen wij?

 • De belangrijkste competenties die wij van jou vragen zijn nauwkeurigheid, zelfstandigheid en resultaatgerichtheid
 • Daarnaast ben je niet bang om initiatief te nemen en kun je goed in teamverband werken
 • Je hebt een frisse inbreng in het team en bent trots op je vak
 • Service en vriendelijkheid zie je als onderdeel van je werk
 • Heb jij je diploma apothekersassistent, herken jij je in het profiel en heb je zin in deze uitdaging? Dan maken wij graag kennis met jou! We vertellen je graag meer over wat de apotheek jou te bieden heeft.

  Afdelingsinformatie

  Onze ziekenhuisapotheek levert farmaceutische zorg vanuit één geïntegreerde apotheek op twee locaties. Onze apotheek bestaat uit 5 subafdelingen : Farmaceutische Patiëntenzorg, Klinisch Farmaceutisch Laboratorium, Bedrijfsbureau, Bereidingen en de afdeling Kwaliteit.

  Bij de Farmaceutische Patiëntenzorg zorgen ongeveer 35 assistenten dagelijks voor de medicatiebewaking en -voorziening op onze eigen verpleegafdelingen en voor een aantal verpleeghuizen in de regio.

  De afdeling Bereidingen verzorgt de cytostatica, aseptische en een beperkt pakket overige bereidingen. Er wordt gewerkt volgens de Goede Manier van Produceren voor Ziekenhuizen (GMP-

  z). De ziekenhuisapotheek is volop in beweging en ontwikkeling. Patiëntenzorg, kwaliteit, vernieuwing en resultaatgerichtheid zijn hierbij belangrijke pijlers.

  Wat bieden wij?

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 45 met het daarbij behorende salaris van maximaal bruto € 3.

  072,- per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden onder het tabblad

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier