Senior technicus elektrotechniek
Randstad
BORSSELE, NL
1 dag geleden

Voortdurend verbeteren, oog voor veiligheid en kwailiteit en werken met moderne technieken? Zijn dat punten die jou aanspreken ?

dan is een baan als bij de grootste energieleverancier van Zeeland echt iets voor jou !

Het bedrijf en de werksfeer

Onze opdrachtgever maakt al meer dan 40 jaar op veilige en betrouwbare wijze stroom. In de centrale wordt warmte omgezet in elektriciteit.

Er werken bijna 500 mensen die samen een kleine 600 MegaWatt stroom maken. Veiligheid staat voorop bij alle handelingen, besluiten en overwegingen.

Het doel is om continue de prestaties te verbeteren.

Senior technicus elektrotechniek : de uitdaging

Als Senior Technicus E draag je bij aan het in goede staat houden en brengen van de EMRA-installaties van de centrale. Je bereidt onderhoudswerk voor en bent voor jou rayon karweiverantwoordelijke voor reparaties, revisies, vervangings-

en modificatiewerkzaamheden. Je beheert de onderhoudscontracten van jouw rayon en onderhoudt contacten met leveranciers.

Het specifieke aandachtsgebied voor deze functie is instrumentatie / meet-en regeltechniek. Vanzelfsprekend draai je mee in de consignatiedienst (ca.

1x per 6 weken). Als Senior Technicus Elektrotechniek ben je specialist en vraagbaak in je vakgebied en heb je affiniteit met het andere vakgebied.

Wie ben ik en wanneer ben ik geschikt ?

Voor de functie van Senior technicus elektrotechniek zoeken wij iemand met :

 • Een afgeronde technische MBO 4 opleiding Elektro / Industriële Automatisering (of vergelijkbaar). Voor een startende HBO-
 • er elektrotechniek is dit een leuke en uitdagende functie om de techniek en organisatie te leren kennen. Onze opdrachtgever besteedt veel aandacht aan de groei en ontwikkeling van mensen waardoor er voortdurend kansen zijn om binnen de organisatie door te groeien.

 • Aanvullende relevante vakopleidingen op E / I-gebied zijn een pré.
 • Twee jaar ervaring in het onderhouden van vergelijkbare systemen en installaties.
 • Kennis van Engels en Duits in woord en geschrift.
 • Wij bieden jou :

  Wij bieden jou een interessante baan met perspectief. De centrale van onze opdrachtgever blijft tot 2034 in bedrijf en zal al die jaren in de wereldtop blijven qua veiligheid.

  Dat betekent investeren en innoveren. En ook na 2034 is er nog zeker tien jaar uitdagend werk : de centrale moet worden ontmanteld tot er een groene weide overblijft.

  Nog nooit vertoond, de wereld kijkt mee.

  De procedure

  Bij interesse ontvangen wij graag een beknopte maar originele motivatie per mail aan manon.riphagen nl.randstad.com. Daaruit blijkt niet alleen jouw geschiktheid, na het lezen van jouw motivatie snappen wij met wie we te maken hebben.

  Bij geschiktheid kun je een belletje verwachten van ons waarin wij de functie bespreken en waarin je geschiktheid zal worden bepaald.

  Als je door deze screening komt stellen wij jou direct voor bij het bedrijf en stemmen op korte termijn een kennismaking af.

  Eventueel volgt nog een tweede of derde gesprek.

  Vragen

  Heb je eerst nog wat vragen, neem dan telefonisch of per mail contact op met mij. Dit kan via telefoonnummer 0118-680060 of via mailadres manon.

  riphagen nl.randstad.com. Indien je mailt, vergeet dan niet je CV bij te voegen.

  Ik zie jouw reactie heel graag tegemoet !

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Manon Riphagen

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier