Cliëntcontactpersoon / Verzorgende IG , Sint-Oedenrode
BrabantZorg
Sint-Oedenrode , Regio Veghel
5 dagen geleden

Hier ga je werken

Odendael is het kloppend hart van de seniorenwereld in Sint-Oedenrode. Als meest zuidelijke huis van BrabantZorg blinkt Odendael uit in sfeer en gezelligheid.

Het is een veilig en knus huis dat de Brabantse gastvrijheid uitstraalt. Daarbinnen kennen we een uitgebreide mix van zorg, welzijn en activiteiten.

Door de openheid valt in Odendael altijd wel wat te beleven, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Dankzij het Grand Café, maar ook door het grote multifunctionele centrum voor allerlei activiteiten en themabijeenkomsten.

Er is veel vermaak, zoals culinaire thema-avonden met goede muziek. Er valt in Odendael veel te kiezen. Ruimte en licht en het materiaalgebruik zijn heel bijzonder in dit moderne huis.

Het open en lichte gebouw is voorzien van een internetcafé, winkel, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon en bibliotheek.

Voorzieningen die een onderdeel vormen van het aanbod met veel gezelligheid en ruime mogelijkheden.

Dit ga je doen

Op Odendael staan de wensen en behoeften van cliënten centraal. Wil iemand eerder opstaan omdat hij een dagje uit gaat? Dan plannen we dat in.

En drinkt de ene cliënt ’s avonds nog koffie in de gemeenschappelijke ruimte, terwijl de andere vroeg naar bed gaat om daar nog lekker wat televisie te kijken?

Geen probleem. Cliënten zijn tenslotte thuis, en daar richten wij onze zorg op in. Jij bent hun steun en toeverlaat, op goede én slechte dagen.

Want je komt ook voor uitdagingen te staan : iemand begeleiden tijdens ziekte of bij een naderend overlijden bijvoorbeeld.

Ook dat vind je mooie zorg, ook al is de afloop verdrietig. Goede zorg en begeleiding, op praktisch en emotioneel vlak. Daar zet jij je voor in.

Buiten de reguliere zorg ben jij de rots in de branding voor de cliënt en zijn of haar naasten. Je biedt een schouder om even op te leunen en luistert goed, ook naar wat niet gezegd wordt.

Gedurende het verblijf ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen. En op zijn tijd zorg je voor relativering en een positieve noot.

Jij maakt elke dag zo fijn mogelijk voor cliënten. Dat doe je door de juiste vragen te stellen; wat wilt u, wat kunt u zelf, wat heeft u van mij nodig?

Je begeleidt, verzorgt en verpleegt, vooral bij dagelijkse dingen als wassen, aankleden en eten en drinken. Je houdt rekening met de gewoontes van de cliënten en zorgt dat ze zoveel mogelijk zelf de regie houden.

Omdat je hen goed kent kun je de juiste sfeer creëren en voor een zinvolle dag zorgen. Bijvoorbeeld door het nieuws met ze te bespreken, te kletsen over vroeger of door samen te lachen om een leuk televisieprogramma.

Dit ben jij

Jij hebt een diploma Verzorgende IG en mogelijk ervaring als cliëntcontactpersoon (CCP-er) of eerstverantwoordelijke (EVV-er). Daarnaast

 • Je bent tactvol en hulpvaardig, kunt je goed inleven in cliënten en kunt ze stimuleren en motiveren tot zelfzorg.
 • Je bent integer, betrouwbaar en geduldig en hebt doorzettingsvermogen.
 • Je bent alert en herkent (klinische) bijzonderheden bij cliënten.
 • Je kunt zelfstandig werken aan de hand van regels en afspraken in de zorgplannen en weet een fijne sfeer te creëren.
 • Je kunt goed samenwerken binnen een zelforganiserend team, maar durft ook zelf beslissingen te nemen en alleen te handelen.
 • Dit bieden wij

  Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk dienstverband en een salaris van minimaal € 2.068,- en maximaal € 3.060,- bruto per maand, bij 36 uur.

  Bij wederzijdse tevredenheid bieden we je hierna een vaste aanstelling aan. Verder bieden wij :

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand).
 • Korting op het leasen van een auto o.b.v. Private Lease.
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop- en fietsregeling en korting op sporten.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

  Over BrabantZorg

  Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven.

  Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe.

  Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 33 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch.

  Samen met collega’s en vrijwilligers ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier