QA Specialist
A ware Food Group
Culemborg , NL
7 uur geleden

QA Specialist

Bouter Cheese BV Culemborg HBO WO Fulltime 04-01-2019

Je vormt de schakelpositie tussen de afdelingen commercie, technologie, productie en kwaliteit, naast de vele externe contacten.

Onze binnen- en buitenlandse kazen worden intern gekeurd. Daarnaast worden er ook veel externe keuringen uitgezet, waar in overleg met onze afnemer een jaarplanning voor wordt opgesteld.

Tot jouw takenpakket behoort onder meer het maken en uitwerken van deze jaarplanning, het in goede banen leiden van de sensorische keuringen en het analyseren en rapporteren van de resultaten.

Daarnaast lever je proactief input aan verbeterprojecten.Vervolgens prensenteer je de conclusies aan de afnemer, maar ook aan verschillende producenten om zo tot goede resultaten en verbeteringen te komen.

Bouter Group is één van de grootste spelers op het gebied van private label kazen op de Nederlandse markt. Onderdelen van de activiteiten zijn onder andere het rijpen, snijden, verpakken en distribueren van kazen.

Tevens is in korte tijd de categorie borrelgemak’ met innovatieve en exclusieve tapas en borrelhapjes opgezet.

Bouter Group hanteert de nieuwste technieken en de hoogste kwaliteitseisen voor producten, bedrijfsvoering en medewerkers.

Een pro- actieve klantbenadering en cost-leadership staan centraal. Bouter Group creëert hierdoor vertrouwen en betrokkenheid bij de klant.

Hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, voedselveiligheid en kwaliteit. Samen met de klant, vakkundige medewerkers en leveranciers, heeft Bouter Group grote stappen gezet om topkwaliteit te kunnen maken.

Taken / verantwoordelijkheden :

  • Organiseren, (laten) voorbereiden, (laten) uitvoeren, uitwerken, rapporteren en presenteren van keuringsresultaten Binnenlandse en Buitenlandse kaas;
  • Mede organiseren, rapporteren en presenteren van externe keuringen;
  • Verzorgen van trendanalyses van procesparameters en samenstellingsonderzoek van de kazen;
  • Organiseren, voorbereiden en deelnemen aan leveranciersoverleg;
  • Versturen van klachten, borgen van de opvolging en verzorgen van analyses;
  • Bijdrage leveren aan productverbeteringstrajecten en innovaties in samenwerking met leveranciers en andere afdelingen binnen de Bouter Group;
  • Coördineren van samenstellingsonderzoek (foodscan en extern laboratorium);
  • Deelnemen aan verbeterprojecten met betrekking tot product kwaliteit.
  • Functie eisen :

  • WO / HBO werk- en denkniveau; levensmiddelen technologie;
  • Enkele jaren werkervaring in de levensmiddelenindustrie;
  • Affiniteit met kaas / zuivel en sensorisch onderzoek;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Systematisch en planmatig kunnen werken (prioriteiten stellen en deadlines behalen);
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als in geschrift;
  • kennis van Office-pakket en uitstekende beheersing van Excel-vaardigheden .
  • Wij bieden :

  • Een informele, dynamische werksfeer, met een marktconform salaris;
  • Collegiale en prettige werkomgeving met de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.

    Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
    voortzetten
    Aanvraagformulier