Logistiek Medewerker Zaagafdeling
Olympia
KLUNDERT, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Opdrachtgever in Klundert, Moerdijk onder de rook van Dordrecht en Rotterdam en vlakbij Breda en Roosendaal is een toonaangevende internationale service-organisatie met de focus op (hogedruk hydrauliek) slangen en koppelingen, zowel voor levering van componenten, het verzorgen van onderhoudsdiensten en het overdragen van kennis van producten en toepassingen aan alle marktsegmenten.

Onze opdrachtgever is lokaal aanwezig in 29 landen door middel van een steeds verder groeiend netwerk van servicepunten, on-site werkplaatsen en Service-On-Site bussen.

De organisatie heeft een staat van dienst van meer dan 70 jaar.

Het hoofdkantoor voor de Benelux is gevestigd in Rotterdam; de servicepunten zijn verspreid over Nederland en België. Logistiek, service op maat, deskundig advies, snelheid en flexibiliteit zijn kernbegrippen voor zowel het hoofdkantoor met haar centrale werkplaats als voor de servicepunten.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Klundert, Moerdijk zijn wij per direct op zoek naar een fulltime logistiek medewerker voor de zaagafdeling van de flexibele slangen.

Wanneer je start in deze baan is dat op basis van een tijdelijk dienstverband. Wanneer dit werk jou aanspreekt en onze opdrachtgever ziet jouw kwaliteiten in jouw werk ga je bij onze opdrachtgever in vaste dienst treden.

Je gaat in dagdiensten de producten die zich bevinden in het warehouse in Klundert assembleren. Wat houdt dit exact in?

Je gaat de flexibele slangen die zich in het magazijn bevinden; veel verschillende maten slangen met diameters van 10 cm tot 1.

5 meter, deze ga jij op maat zagen en koppelen met de koppelstukken. Je zet de slangen met de koppelstukken in- en aan elkaar.

De bestellingen komen via het ERP systeem bij jou en jij zorgt ervoor dat de bestellingen per klant op maat worden gemaakt.

Je gaat de slangen zagen en koppelen en je stemt af met je collega's zodat zij tijdig de bestellingen kunnen verwerken zodat deze tijdig op transport kunnen.

Functie-eisen

Wat vragen wij aan jou wanneer je start als Logistiek Medewerker Zaagafdeling?

 • LBO werk- en denkniveau;
 • Tecniek spreekt jou aan;
 • Je werkt graag op fulltime basis;
 • Afspraken nakomen;
 • Graag samen werken met collega's.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je kunt per direct en op fulltime basis starten bij onze opdrachtgever in Klundert. Jouw bruto uurloon bedraagt € 11,77 bruto per uur en reiskosten worden conform cao aan jou vergoed.

  Een leuke afwisselende baan in de logistiek waarbij technische vaardigheden ook meespelen.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier