Junior Informatiebeveiliger
Visser & Visser
Venlo, NL
19 uur geleden

Groei mee als Informatiebeveiliger bij Growteq!

Zie jij ook regelmatig dingen mis gaan als het gaat om Informatiebeveiliging en Privacy en jeuken je handen om dit op te lossen en de security naar een hoger plan te tillen?

Bij Growteq is er ruimte voor een (junior / medior) Informatiebeveiliger.

Wat ga je doen?

Als informatiebeveiliger maak je de risico’s bij onze klanten inzichtelijk en je voorziet deze van mitigerende adviezen ter verbetering van de algehele beveiliging van de klantomgeving.

Denk hierbij aan het geven van beveiligingsadviezen rondom de AVG wetgeving maar ook adviezen op meer technisch of infrastructureel vlak naar aanleiding van een penetratietest.

Daarnaast ook het geven van trainingen om daarmee de bewustwording ten aanzien van informatiebeveiliging binnen de organisatie naar een hoger plan te tillen.

Uiteraard krijg je de juiste trainingen om de risico’s bij klanten te identificeren en bespreekbaar te maken. En als je het even niet weet, kan je altijd een beroep doen op een van je Growteq collega’s, want de dingen die we doen, doen we samen.

Wel zo fijn en zeker zo gezellig.

Heel concreet : bij de nationale politie zijn we hard op zoek naar Informatiebeveiligers. Wil je vanaf 1 januari 2022 een aantal maanden binnen het politiebedrijf meedraaien, dan is dit je kans, laat het me weten!

Wie ben je?

Vanuit gedegen vakkennis en een paar jaar werkervaring in de IT Security kan je de gesprekken aan om de security gerelateerde zaken binnen een afdeling of systeem te helder op papier te krijgen.

Je communicatieve vaardigheden zijn dusdanig dat je de soms complexe security issues eenvoudig kunt benoemen en uitleggen.

Je voelt haarfijn aan wanneer er iets niet klopt aan de beveiliging van een systeem en je durft de spreekwoordelijke roze olifant te benoemen.

Waar kun je op rekenen?

Bij Growteq hebben we een passie voor Business Intelligence (BI), CRM en procesoptimalisatie. Uiteraard gaan deze drie componenten niet zonder de broodnodige veiligheidsmaatregelen voor onszelf en onze klanten.

Jij komt te werken in het kleinere, maar hechte Security team en je gaat werken voor diverse klanten en partners waarbij je regelmatig een paar dagen bij de klant zult zitten.

Je krijgt alle ruimte om onze klanten goed te adviseren hun business veiliger te kunnen doen.

Ook word je aangemoedigd om binnen Growteq zelf je ervaring in de praktijk te brengen zodat wij en onze partners veiliger ons werk kunnen doen.

De werkzaamheden zullen -in overleg- deels bij de klant uitgevoerd worden, deels thuis en deels op het Growteq kantoor.

Ons kantoor is trouwens niet alleen een plek om hard te werken, maar ook om te ontspannen. Daag een collega uit voor een potje tafelvoetbal of zet de Playstation aan voor wat ontspanning na de lunch.

In deze functie bieden we je niet alleen een uitdagende rol, maar ook alle ruimte om door te groeien. In je eigen functie of in nieuwe disciplines : bij Growteq geloven we in groei, zowel voor onze klanten en collega’s.

Growteq : full service met aandacht

We hebben een passie voor Business Intelligence (BI), CRM en procesoptimalisatie. Growteq helpt organisaties groeien door innovatieve technologische oplossingen aan te bieden.

Dat doen we samen, op basis van teamwork en onze gezamenlijke drive. We krijgen energie als we zien dat organisaties beter, sneller en succesvoller worden.

En worden trots als we dezelfde groei bij onze collega’s zien. We werken niet alleen met volle aandacht en passie aan onze externe projecten, maar ondersteunen met dezelfde aandacht de groei van ons team.

Growteq is een zelfstandig onderdeel van Visser & Visser, in de afgelopen drie jaar twee keer uitgeroepen tot beste werkgever in de financiële sector.

Net als bij Visser & Visser zit het in onze aard om respectvol met elkaar, onze opdrachtgevers en ethische dilemma’s om te gaan.

Zo houden we bijvoorbeeld ook in hectische periodes rekening met de mens achter de medewerker.

Join the team!

Is je belangstelling gewekt of wil je meer weten? Neem dan contact op : djvandergiessen growteq.nl.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar ben je bereid en gedreven om de overstap te maken naar het Security domein? Dan moedigen we je óók aan om te solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier