Strategisch Financieel Analist
Joulz
Delft
1 dag geleden

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Als strategisch financieel analist ontwerp en onderhoud je modellen en maak je analyses voor alle belangrijke strategische, financiële en commerciële onderwerpen, zoals M&A, financiële planning, complexe businesscases, commercial pricing, waardecreatie.

Het werk varieert voortdurend, afhankelijk van de kansen die zich voordoen.

Je analytische vaardigheden, gecombineerd met gezond zakelijk inzicht en goede sociale vaardigheden, stellen je in staat om alle aspecten van de business van Joulz te analyseren en te modelleren en zakelijke beslissingen te beïnvloeden met jouw inzichten.

Je geeft strategisch advies aan de CEO en CFO, en aan alle directeuren van de business unit. Je bespreekt de input en uitkomsten van jouw analyses en modellen rechtstreeks met vertegenwoordigers van Joulz' aandeelhouder 3iN.

De ontwikkelingen in de energietransitie zorgen blijvend voor nieuwe uitdagingen en jouw proactiviteit en financieel en analytisch vermogen zijn bepalend voor het succes van Joulz.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier