Proces Analist
Koninklijke BAM Groep
Schiphol, Nederland
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Procesanalist implementeer je nieuwe werkprocessen, maak je aan de hand van rapportages inzichtelijk hoe we ervoor staan en kijk je kritisch naar de gemaakte werkafspraken en geef je advies over hoe het beter en slimmer zou kunnen.

Een super uitdagende rol in een nieuwe organisatie van BAM. Een fase waarin je als Procesanalist het verschil kan maken voor een goed georganiseerde start van BAM op Schiphol.

Een greep uit de taken van de Procesanalist :

 • Je signaleert verbetermogelijkheden in de praktijk en brengt deze in kaart;
 • Je zorgt dat werkzaamheden en operationele systemen op elkaar afgestemd zijn;
 • Je implementeert nieuwe werkprocessen in de organisatie;
 • Je ondersteunt en faciliteert activiteiten m.b.t. procesoptimalisatie;
 • Je signaleert afwijkingen en problemen en rapporteert deze;
 • Je overlegt met de afdelingsmanagers om de juiste prioriteiten voor verandering te bepalen;
 • Je werkt verbeteringen uit in een verbetervoorstel en kwantificeert de impact voor BAM en Schiphol.
 • Wie zoeken wij?

  Wij zoeken iemand met minimaal een afgeronde hbo-opleiding en ervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur in een complexe en contract gestuurde omgeving.

  Je beschikt over kennis van bouw en / of technische processen. Je hebt een bovengemiddeld analytisch vermogen en bent in staat collega’s mee te nemen in verandering en te overtuigen van een nieuwe werkwijze.

  Wat bieden wij?

  Werken bij BAM Bouw en Techniek Schiphol, is werken bij een organisatie om trots op te zien. Onderdeel zijn van een groeiende organisatie met een team enthousiaste collega’s maakt dat je met heel veel plezier je werk kan doen.

  Dagelijks zie je onze collega’s werken aan de realisatie van spraakmakende projecten in een omgeving die altijd doordraait.

  Om onze collega’s te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen, biedt BAM Learning vakopleidingen en trainingen.

  Een organisatie met een duurzame visie waaraan jij een bijdrage kan leveren. Een omgeving waarin jouw adviezen daadwerkelijk worden uitgevoerd onder dezelfde vlag.

  Voor het realiseren van onze strategische doelstellingen zijn professionele en gemotiveerde medewerkers nu eenmaal belangrijke pijlers.

  Daarnaast biedt BAM haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw-cao.

 • 25 vakantiedagen, waarvan 5 bovenwettelijk;
 • 15 roostervrije dagen;
 • 3 kort verzuimdagen.
 • Hiervan zijn 5 bovenwettelijke, 5 roostervrije en 3 kort verzuim dagen opgenomen in een individueel budget. Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM.

  Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels.

  Ben je muzikaal, sluit je dan aan bij de BAM band

  Over ons

  Bam Bouw en Techniek Schiphol is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onder andere Terminal 3 en Schiphol Plaza.

  Daar zijn we ontzettend trots op! Schiphol groeit en groeit. Daarom is de luchthaven gestart om zich klaar te maken voor de toekomst.

  BAM werkt daar aan mee en heeft jouw hulp daarbij nodig! Bekijk het interview met jouw toekomstig collega

  Het verder ontwikkelen en goed laten functioneren van een luchthaven brengt bijzondere verantwoordelijkheden met zich mee.

  We geven je graag een beeld van onze werkplek : Amsterdam Airport Schiphol heeft jaarlijks 68 miljoen passagiers, 1.752.

  498 ton vracht, 500 bedrijven op het luchthaventerrein en ongeveer 65.000 werknemers. Over complex gesproken!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier