Vrachtwagenchauffeur C Bouwmaterialen, Rosmalen
Consolid
Rosmalen, Netherlands
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Voor onze opdrachtgever in Rosmalen is Consolid per direct op zoek naar een bakwagenchauffeur die het leuk vind om bestellingen af te leveren bij klanten van de grootste technische groothandel van Nederland.

Als C chauffeur ben je het visitekaartje van het bedrijf en heb je veel persoonlijk contact met klanten. Een representatieve uitstraling en servicegerichte houding is hierbij van groot belang, want de klant staat centraal en als chauffeur bezoek je hen elke dag.

Door jouw klantgerichte houding ben je bereid om net dat stapje extra te zetten voor de klant!Je gaat zelfstandig met de bakwagen de bestellingen afleveren bij de klanten en gebruikt hiervoor een digitaal systeem (PDA).

Je hebt iedere dag een ander uitzicht, want de klanten werken in de installatiebranche, industrie en bij verschillende showrooms.

Er wordt meestal gereden aan de hand van een vaste route en per dag heb je gemiddeld 45 - 55 stops. Rijcomfort is in deze functie zeer belangrijk, dus je komt te rijden in de modernste vrachtwagens! Jouw werktijden liggen dagelijks tussen 05 : 00 en 17 : 00 uur.

Als bakwagenchauffeur kun je rekenen op veel zelfstandigheid en vrijheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden! Onze opdrachtgever is een landelijke groothandel met meer dan 280.

000 artikelen van ruim 700 leveranciers. Een prettige, informele werkomgeving met enthousiaste collega's vinden zij erg belangrijk.

Bij goed functioneren hebben zij de intentie om je over te nemen zodat je direct bij hen op contract gaat voor (on)bepaalde tijd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier