Piping Engineer
TEQOIA
Rotterdam
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

De afdeling bestaat uit ervaren en gemotiveerde medewerkers .De afdelingen zijn verantwoordelijk voor alle aandrijftechnieken van de installaties van onze relatie.

In deze functie als Piping Engineer bepaal jij de routing van alle piping van de diverse installaties.Je specificeert materialen en bepaalt de ophangingen.

Via subcontractors wordt deze engineering verder uitgewerkt voor fabricage en levering. Jij coördineert dit gehele proces.

Het is een ondernemende functie waarbij je eigenaar bent van je eigen projecten. Zij hebben oog voor een veilige werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou?

Jij hebt een afgeronde MTS of HTS opleiding, bij voorkeur Werktuigbouwkunde Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in het construeren van piping-systemen Je hebt kennis van materialen, berekeningmethodes, isometrics, ontwerpcodes en constructies bij hoge drukken.

Daarnaast heb je een aantoonbare affiniteit met de techniek, ben je een echte teamspeler en zijn je communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld.

Door het internationale karakter van de organisatie vragen wij een gedegen kennis van de Engelse taal (in woord en geschrift).

De voertaal in het bedrijf is Nederlands.

Waar ga je werken?

Wil jij als Piping Engineer werken in ene team van enthousiaste collega's en betrokken zijn bij de ontwikkeling van verschillende innovatieve projecten waar veel afwisseling van het werk is?

Voor onze relatie zoeken wij een enthousiaste Piping Engineer uit de omgeving van Rotterdam.

Wat kun je van ons verwachten?

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie . Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

Wat heeft Teqoia te bieden?

 • Mogelijkheid tot vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Flexibele werktijden en een goede pensioenregeling ;
 • Studiebudget en / of opleidingsbudget ;
 • Vaste onkostenregeling en / of reiskostenvergoeding ;
 • Veel vrije tijd / vakantiedagen;
 • Begeleiding en carrière advies;
 • Een relatie die goed bereikbaar is met de auto en openbaar vervoer;
 • Goede doorgroeimogelijkheden , ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden .
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier