Medisch laborant / doktersassistent
Ziekenhuis Rivierenland
Tiel, NL
23 uur geleden

Ben je op zoek naar een afwisselende en boeiende functie binnen een interessante werkomgeving? En wil je deel uitmaken van een gezellig team?

Op het Laboratorium voor Medische Diagnostiek zijn wij op zoek naar een

MEDISCH LABORANT / DOKTERSASSISTENT

voor 20 tot 36 uren per week

Over de afdeling

In het moderne Laboratorium voor Medische Diagnostiek, waarvan ook de Trombosedienst Ziekenhuis Rivierenland deel uitmaakt, zijn meer dan 80 medewerkers actief.

Het Laboratorium en de Trombosedienst zijn ISO-geaccrediteerd. Het Laboratorium voor Medische Diagnostiek verzorgt de diagnostiek voor alle (poli)klinische patiënten van het ziekenhuis, evenals patiënten / cliënten van huisartsen, verloskundigen en de trombosedienst in de regio Rivierenland.

Over de functie

Het zwaartepunt van je werkzaamheden vindt plaats in het poliklinisch afnamelaboratorium van het ziekenhuis. Hier verricht je bloedafnames en voer je functieonderzoeken uit in het bijzijn van de patiënt.

Daarnaast ondersteun je in vergelijkbare werkzaamheden op verschillende afdelingen binnen de kliniek. Je werkt voornamelijk vanuit het ziekenhuis maar we verwachten dat je ook bereid bent op onze verschillende poliklinieken (Culemborg en Beneden Leeuwen) te werken.

Je werkt volgens ons rooster en je bent ook in het weekend en soms op feestdagen inzetbaar.

Over jou

Je bent in het bezit van minimaal het diploma doktersassistente (mbo-niveau 4). Je bent klantvriendelijk en werkt zorgvuldig.

Daarnaast heb je goede contactuele eigenschappen en werk je graag in teamverband. Bij voorkeur heb je ervaring met bloedafnames en met het werken met diverse computersystemen.

Wat wij bieden

Je maakt deel uit van een team van 14 medisch laboranten die, samen met de trombosedienstmedewerkers en de medisch analisten, verantwoordelijk zijn voor de bloedafnames en uitvoering van functieproeven voor alle patiënten die gebruik maken van het Laboratorium voor Medische Diagnostiek.

Overleggen, scholingen en sociale uitjes vinden regelmatig plaats. De aanvang en omvang van de aanstelling worden in overleg vastgesteld.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, maximaal € 2.882,- bruto per maand op fulltime basis (FWG 35).

Het betreft een aanstelling voor circa een jaar. Ziekenhuis Rivierenland kent goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier