Projectmanager
Eiffel
Utrecht, Nederland
2 dagen geleden

DIT GA JE DOEN

Zelf grote, multidisciplinaire projecten inrichten, leiden, opleveren en (succesvol) afsluiten? Praktische oplossingen bedenken voor je opdrachtgever én jezelf verder ontwikkelen?

Als Projectmanager ontwikkel je samen met een team van experts oplossingen voor een optimale aanpak van grote projecten, voornamelijk binnen Utilities.

Deze oplossingen breng je direct in de praktijk bij onze opdrachtgevers, waar je de projecten leidt. Dit kunnen projecten op organisatorisch, technisch en / of financieel vlak zijn.

Het is maar net wat de opdrachtgever van je vraagt. Bijvoorbeeld de financiële processen verbeteren door een goed AO / IC framework op te zetten en meer inzicht, controle en beheersing mogelijk te maken.

Of bij bijvoorbeeld een energiemaatschappij mensen in staat stellen om meer datagedreven te werken, meer uit hun data halen en hun organisatiestrategie daarop te baseren.

Maar denk ook aan het ondersteunen van de salesafdeling van EIFFEL bij het schrijven van een oplossingsvoorstel waarbij een opdrachtgever duurzamer en meer flexibeler wil gaan werken. Een veelzijdige rol dus!

Jij pakt dit professional aan, want je :

 • stuurt en bewaakt de kosten, het budget en de planning;
 • zorgt ervoor dat de kwaliteit van het project gewaarborgd blijft. Dreigt het de verkeerde kant op te gaan, dan weet jij het weer de juiste kant op te sturen;
 • legt een goede basis waarop de organisatie zelf verder kan bouwen, en je traint en begeleidt de organisatie hierin;
 • zorgt voor draagvlak bij alle projectbetrokkenen;
 • coördineert de uitvoering.
 • DIT IS DE PROJECTMANAGER BIJ EIFFEL

  Een opdracht kan beginnen vanuit de inhoud, maar na verloop van tijd bijvoorbeeld kantelen naar een oplossingsvraagstuk. Als Projectmanager wordt er van je verwacht dat je hier elke keer adequaat op inspeelt.

  Ons motto? Blijf je verwonderen! We dagen je uit op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers binnen Energie, Bouw of Infrasector.

  En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid met zich mee.

  Bij EIFFEL moedigen we je aan om mee te denken, buiten je projecten andere dingen op te pakken en bij te dragen aan de organisatie.

  Bijvoorbeeld door een inhoudelijk artikel te schrijven, een propositie te ontwikkelen, bij een inhousedag potentiële nieuwe collega's te vertellen over werken bij EIFFEL, je collega's een training over jouw expertise te geven of Process Trainees te begeleiden in hun rol.

  Zo creëer je niet alleen impact op de organisatie, maar ook op je eigen carrièreontwikkeling.

  Naast vakinhoudelijke evenementen en terugkomavonden worden er bij EIFFEL ook veel leuke activiteiten georganiseerd. Wat denk je van een citytrip naar Parijs, een wintersportvakantie of een boottocht over de grachten van Amsterdam?

  Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest mag uiteraard ook niet ontbreken op deze lijst. Daarnaast zorgt Young EIFFEL voor verbinding tussen de collega's tot 33 jaar.

  Met nog meer toffe activiteiten, zoals een 30-seconds toernooi, een weekendje Antwerpen, potje lasergamen in de parkeergarage onder het kantoor van EIFFEL of een inspirerende Collegetour met bekende topsporters.

  DIT BEN JIJ

  Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Projectmatig werken vraagt om flexibiliteit en eigen initiatief.

  Als Projectmanager maak je jezelf snel zichtbaar bij de opdrachtgever. Je geeft de organisatie het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen.

  Daarbij denk en kijk je verder dan de rest. Zo voeg je extra waarde toe.

  Je praat veel met mensen, blijft in beweging. Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor EIFFEL? Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen.

  Juist als Team EIFFEL ga je voor maximaal resultaat. En net als in de topsport staan er mensen om je heen om je te helpen.

  Voor de functie van Projectmanager breng je daarnaast het volgende mee :

 • Een afgeronde HBO-Bachelor of WO-Master (Technische) Bedrijfskunde;
 • Op z'n minst drie jaar werkervaring binnen een profitorganisatie en zo'n drie jaar ervaring met projectmanagement of projectleiderschap;
 • Ruime kennis en ervaring in Lean, Agile en Scrum;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • DIT KRIJG JE VAN ONS

 • Bruto maandsalaris tussen 3.000 en 5.000 euro per maand (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • Onkostenvergoeding : 60 tot 110 euro netto per maand;
 • Bonusregeling;
 • Leaseauto en OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Premievrij pensioen;
 • Groot aanbod aan training en opleidingen;
 • Collectiviteitskorting;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik).
 • Wil jij praktische oplossingen bedenken en grote projecten succesvol leiden? En jezelf verder ontwikkelen? Klik dan op de knop 'Solliciteren' en stuur ons jouw cv.

  Indien er een sollicitatieprocedure ingang zal worden gezet, zullen wij ook een referentie check doen.

  Interimmers en bureaus? Als jullie nodig zijn, weten wij jullie te vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier