Zorgcoördinerend Wijkverpleegkundige Scheveningen
HWW zorg
Den Haag, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als wijkverpleegkundige krijg je de ruimte om je vak in de volle breedte uit te oefenen. In de wijk heb je de primaire taak de zorg in de eerste lijn te organiseren.

Niet alleen de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de wijk, maar ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden heb je helder in beeld.

Op verpleegtechnisch vak houd je je voornamelijk bezig met cliënten met een gecompliceerde zorgvraag. Je verricht verder ook indiceringen en hebt een signalerende en coördinerende rol.

Als Wijkverpleegkundige ben je daarnaast hét aanspreekpunt voor netwerkpartners in de wijk zoals huisartsen, ziekenhuizen, GGZ, vrijwilligers- en mantelzorg organisaties.

In deze functie ben JIJ het gezicht in de wijk!

Samen met andere verpleegkundigen en verzorgenden vorm je een wijkteam. Het hele zorgproces, van intake tot ontslag, wordt zo georganiseerd dat je als team vanuit je eigen vakmanschap zelf kunt bepalen hoe de werkzaamheden georganiseerd worden.

Binnen het wijkteam heb jij zorgcoördinerende taken. Naast zorgverlener kun je verder ook verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld de ontwikkeling en invoering van zorgprogramma's en kwaliteitscriteria.

Natuurlijk word je voorzien van een smartphone en een tablet.

Wat bieden wij?

Voor deze functie bieden wij je een arbeidsduur van 24 uur per week. De nadruk ligt voor deze functie op dagdiensten werken en af en toe ook in het weekend of de avond.

Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.818,87 (conform FWG 50 CAO VVT)op basis van 36 uur.

Verder nemen wij ook jouw eventuele openstaande studiekosten van een voorgaande werkgever over!

HWW zorg biedt je de mogelijkheid je kosteloos in te laten schrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, in combinatie met het lidmaatschap van de beroepsvereniging V&VN.

Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen.

Wij vragen :

Naast het diploma HBO verpleegkundige heb je respect voor eigenheid en waardigheid van elke cliënt en bent flexibel, actief en zelfstandig.

Je kunt als wijkverpleegkundige op juiste wijze collega's coachen, motiveren en stimuleren en houdt van de uitdagingen van een zelfstandig team.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier