Productiemedewerker
Raaak Personeel
TILBURG, NL
5 dagen geleden
source : Jobbird

Wat ga je doen

Als Productiemedewerker in Tilburg werk je in dagdienst en zet je kunststof producten in elkaar die daarna gebruikt worden om het milieu beter te maken! €9,81 per uur, ongeacht je leeftijd!

Je werkt als Productiemedewerker van 8 tot 17 en bent hier seriematig bezig met het in elkaar zetten van regentonnen die van kunststof gemaakt zijn.

Je doet dit in een klein team, waar ook nog andere tuinproducten gemaakt worden. In de kantine of op de buitenplaats kun je lekker ontspannen met een tafelvoetbal of airhockey! Ook is er een sportschool voor na je werk waar je gratis gebruik van kunt maken.

Heb je interesse in dit eenvoudige Productiewerk in Tilburg? Reageer direct en dan regelen wij een rondleiding bij het bedrijf.

Na een kort gesprekje kun je vaak de volgende dag al beginnen, dus snel reageren is snel geld verdienen!

If you don't speak Dutch but English, you are also welcome to apply for this job of Production Employee in Tilburg!

Wat breng je mee

 • VMBO, Havo, of VWO? Je opleiding maakt niet uit, je inzet en tempo wel!
 • Wat krijg je er voor terug

 • €9,81 bruto per uur / before tax
 • Tijdelijk : 2 tot 3 maanden werk. Daarna interne mogelijkheden of doorbemiddeling naar een andere baan via Raaak Personeel
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier