Oracle EBS Consultant / Specialist max. salaris EUR 8.000
CIMSOLUTIONS B.V.
Vianen, UT, NL
10 dagen geleden
source : Monster

Wie zoeken we? Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen.

Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten.

Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en ambassadeur voor CIMSOLUTIONS.

Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Met 7 vestigingen in Nederland hebben we altijd een werkplek bij jou in de buurt. Wij spreke n graag met Oracle EBS Consultants / Specialisten met meerdere jaren ervaring.

 • Daarnaast beschik je over Een afgeronde HBO / WO opleiding met een sterk ICT component; Meerdere jaren ervaring m et Oracle EBS technologie, processen, implementaties, installaties, upgrades, migraties en conversies ;
 • Kennis en ervaring met éé n of meerdere Oracle EBS -modules zoals bijv. Oracle E-Business Suite ( EBS / e-BS ) Release 12 (R12), Oracle Financials, Oracle HRMS, Oracle SCM , Oracle Projects , Oracle CRM and Oracle Procurement;
 • Oracle EBS certificering is een pré ; Ervaring met de relevante Oracle technologieën, zoals bijv. Oracle database (RDBMS, PL / SQL , Java, .

 • NET, HTML and XML), de "technology stack" ( Oracle Forms Server , Oracle Reports Server , Apache Web Server , Oracle Discoverer , Jinitiator and Sun 's Java ) ) ;
 • Ervaring met ontwikkelmethodiek Agile Scrum , DevOps of Continuous Integration is een pré; Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Een geldig rijbewijs B. Wat ga je doen? Als Oracle Consultant / Specialist ben je de schakel tussen de business en ICT. Je bent in staat de klant te adviseren en te begeleiden over complexe vraagstukken, conc epten en oplossingen voor de Oracle EBS systemen van onze klanten.

  Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de behoeften van onze klanten, het bepalen van de haalbaarheid en de impact van veranderingen.

  Je draagt zorg voo r een verdere inrichting van Oracle EBS modules, het functioneel beheer van de Oracle EBS omgeving en je voert overleg met de gebruikers en optimaliseert de functionaliteiten.

  Bij grotere projecten stuur je (een deel van) het implementatieteam aan. Je adviseert de klant in het gebruik van Oracle EBS.

  Als onderdeel van een project weet je wat het is om met deadlines en deliverables te werken. Verder beschik je over organisatievermogen, acteer je als teamspeler en heb je een flexibele, inventieve en communicatieve persoonlijkheid.

  CIMSOLUTIONS is een landelijk opererende organisatie met vestigingen in Groningen, Deventer, Amsterdam, Vianen, Rotterdam, Best en Maastricht.

  Door onze brede klantenkring, zowel in Business als in Industry , zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze zeven vestigingen in Nederland.

  Al 25 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT diensten en oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland.

  CIMSOLUTIONS is hét ICT bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk.

  Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten.

  Learn , create and make it work! Wat we bieden? Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie.

  Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

  Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up to date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen.

  Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot Top Employer ICT, waarbij wij in 2018 door het onafhankelijke Top Employers Institute voor de twaalfde maal zijn uitgeroepen tot Top Employer ICT.

  Gebieden waarop wij onderscheidend zijn, zijn primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie.

 • Wat bieden we nog meer Naast een vast dienstver band, een max. salaris van € 8 .0 00, bonusregeling, leaseauto en onkostenvergoeding;
 • Uitdagende state-of- the -art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten; Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden;
 • Kennissessies met andere ICT professionals in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpen; Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.

 • Interesse? Wij vinden het leuk om op ons hoofdkantoor of één van onze lokale vestigingen kennis te maken. Reageer via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met ons recruitment team via : ;
 • telefoonnummer 0347-368100 tot 21 : 00 uur Nederlandse tijd; WhatsApp 06-10716006 tot 18 : 00 uur Nederlandse tijd; of bezoek .

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier