Adviseur performance testing
Belastingdienst
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Functie-eisen

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur door een hbo opleiding in een IT richting.
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring in de -performance- testing
 • Je hebt goede contactuele en adviesvaardigheden
 • Je hebt kennis van de basisprincipes van performance en het gedrag van systeem resources (CPU, memory, disk I / O, LAN, WAN).
 • Je bent bekend met het automatiseren van testen in een Delivery Pipeline (Jenkins).
 • Kennis van operating systems (Unix, Linux, Z / OS en Windows) is een pre
 • Jouw competenties?

 • klantgerichtheid
 • analyseren
 • resultaatgericht
 • samenwerken
 • zelfontwikkeling
 • Wat vind jij nog meer belangrijk?

  Je wilt je ideeën kunnen ventileren en liefst ook ontwikkelen en implementeren om resultaten te boeken. En je wilt ook daarom altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

  Je vindt het belangrijk om helder en duidelijk te zijn en logisch en praktisch nadenken is jou niet vreemd : je komt snel tot de kern van de zaak.

  Je vindt het fijn om zelfstandig te werken, en tegelijkertijd gaat samenwerken jou goed af : je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

  Salarisniveau schaal 10

  Maandsalaris Min €2631 - €4229 (bruto)

  Contractduur -

  Minimum aantal uren per week 32

  Maximum aantal uren per week 40

  Overige arbeidsvoorwaarden

  Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer.

  Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

  Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

  Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

  Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen.

  Hiervoor krijg je een vergoeding.

  De organisatie - Belastingdienst

  Bij de Belastingdienst werken 28.000 mensen verspreid over het hele land. We zijn verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen.

  Daarnaast sporen we fraude op, verrichten we douanetaken en zorgen we voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-

  zorg- en kinderopvangtoeslag. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven.

  Op dit moment is de Belastingdienst volop in beweging en is er sprake van allerlei (organisatie)ontwikkelingen. Zo wordt de (top)structuur van de organisatie veranderd, wordt de rol van data steeds groter en worden werkzaamheden in toenemende mate gedigitaliseerd.

  Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent : bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen om burgers en bedrijven in Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn.

  De Belastingdienst is op weg naar de toekomst!

  De afdeling - Directie Informatievoorziening / DCS

  De Directie Informatievoorziening (IV) heeft een integraal jaarplan. De organisatie werkt voor de gehele Belastingdienst en heeft als doel de Belastingdienst optimaal te ondersteunen.

  Daartoe werkt IV met de business samen op basis van functionele gelijkwaardigheid. In onderling overleg wordt de prioriteitstelling vastgesteld, waarbij de eindverantwoordelijkheid steeds meer schuift richting de business.

  Onderdeel DataCenter Services (DCS) verzorgt de voortbrenging en exploitatie van de generieke delen van de infrastructuur voor de Belastingdienst en mogelijk andere onderdelen van de Nederlandse overheid.

  Bijzonderheden

  Graag ontvangen wij jouw brief en cv in een Word- of Pdf-bestand. Je kunt deze uploaden via de sollicitatiebutton. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel.

  Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

  Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit : Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.

  Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee. Daarna kunnen we beoordelen of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

  De binnengekomen sollicitaties beoordelen wij wekelijks. Bij gebleken geschiktheid nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een selectiegesprek.

  Deze gesprekken vinden op maandag, dinsdag en donderdag plaats op onze locatie Quintax in Apeldoorn.

  Een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier