SHE Manager
FrieslandCampina
Meppel, Netherlands
18 uur geleden

Short description

Voor onze productielocatie Meppel zijn wij op zoek naar een SHE Manager. Op onze locatie werken ongeveer 225 medewerkers.

Als SHE Manager ben je onderdeel van het MT en verantwoordelijk voor het formuleren en implementeren van het veiligheids- en milieubeleid binnen de kaders van onze strategie en conform de wet- en regelgeving.

Binnen FrieslandCampina is veiligheid prioriteit nummer 1. Draag jij hier met jouw kennis en ervaring graag aan bij? Solliciteer dan snel!

Job description

In de rol van SHE Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het SHE beleid en programma’s binnen de locatie Meppel.

Je schakelt voortdurend met verscheidene afdelingen waaronder Productie, Maintenance en Quality, maar ook met externe partijen zoals de gemeente en de provincie.

In deze rol zal er veel focus liggen op cultuur en gedrag binnen de organisatie om het veiligheids- en bewustzijn niveau naar een hoger plan te trekken.

Je bent het aanspreekpunt op locatie op het gebied van SHE en technische projecten.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de SHE afdeling en stuur je 1 SHE Officer aan. Daarnaast werk je nauw samen met overige SHE Managers binnen het business group om zoveel mogelijk gezamenlijk op te trekken en van elkaar te leren.

Je bent onderdeel van het centrale SHE-cluster team en het lokale MT. Je ondersteunt en adviseert proactief het locatie management bij het voorbereiden, uitwerken en implementeren van het veiligheid-, milieu en gezondheidsbeleid in overeenstemming met de wettelijke regels en het centrale beleid van de Business Group Ingredients en FrieslandCampina.

Functie eisen

Voor deze functie bezit je :

 • Afgeronde HBO (HVK) studie;
 • Minimaal 5 jaar (leidinggevende) ervaring in een soortgelijke functie binnen een productieomgeving;
 • Naast Safety ook kennis van Arbomanagement en Milieu;
 • Affiniteit met World Class Operations Management (WCOM) of gelijksoortige continue verbetermethodieken (Lean, Six sigma, RCA’ etc.);
 • Beheersing van projectmanagement.
 • Aanvullend op het bovenstaande beschik je over de volgende eigenschappen :

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent een absolute voortrekker in het veilig werken en je neemt medewerkers hierin mee;
 • Je overtuigt anderen vanuit deskundigheid en kan schakelen op verschillende niveaus in de organisatie;
 • In staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, daadkrachtig, resultaat- en mensgericht.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld.

  We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede.

  Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier