Teamleider service centrum
Technische Unie
Middelburg, Zeeland
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Je baan

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor klantgerichte service en dienstverlening in onze winkel (het service centrum).

Je hebt de dagelijkse regie in de winkel, coacht je team op klantvriendelijkheid en je bent de spil naar de commerciële binnendienst van het verkoopkantoor.

Met je verkoopleider stel je verkoopdoelstellingen op en samen met je team zorg je voor een overzichtelijke winkel, het realiseren van de afspraken, de juiste bezetting en je organiseert de werkoverleggen.

Je ziet toe op een goede administratieve afhandeling van afhaalorders en balieverkopen, beheert de voorraad en signaleert assortimentswijzigingen.

Je zorgt dat de dienstverlening optimaal is, handelt klachten goed af en houdt winkel optimaal op orde.

Wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

We zijn open van maandag t / m zaterdag. In het servicecentrum start je met werken tussen 6.00-8.30 uur. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Je profiel

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau en (praktijk)kennis van elektrotechniek en installatiematerialen.
 • Je bent commercieel ingesteld, service- en klantgericht en toont initiatief
 • Enkele jaren ervaring als meewerkend voorman (pré)
 • Je kunt goed plannen en organiseren en weet medewerkers op een natuurlijke manier aan te sturen.
 • Meer informatie :

  Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Sander de Bert (Verkoopleider) te bereiken op 0118 - 657 204.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier