Word tijdelijk parttime administratief medewerker bij een hotelketen in Amsterdam
YoungCapital
Amsterdam, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

De opdrachtgever is een groot Noors hotelketen en groeit momenteel hard. De komende jaren streven zij er naar 40 tot 50 nieuwe hotels te openen.

In de afgelopen jaren waren dit 6 hotels per jaar en de bedoeling is dat dit verhoogd wordt naar zo'n 10 nieuwe hotels per jaar! De sfeer is informeel en direct.

Deze ambitieuze en professionele organisatie zoekt een leuke en proactieve administratieve collega die aan de slag gaat voor minimaal 16 uur, maar de voorkeur gaat uit naar 24 tot 32 uur per week.

Je gaat voornamelijk medewerkers helpen met crediteurenadministratie. Je gaat facturaties inboeken, facturen aan vaste activa koppelen, administratieve reminders doorspitten, ad-

hoc betalingen van leveranciers monitoren en je bent eerstelijnscontact met de leveranciers. Ervaring met specifieke administratieve systemen is niet noodzakelijk, wel dien je ervaring te hebben met crediteurenadministratie.

De voertaal binnen dit bedrijf is Engels.

Functieeisen

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Je bent 24 tot 32 uur beschikbaar voor minimaal 4 tot 6 weken (met verleng mogelijkheden)
 • Je beheerst Engels goed in woord en geschrift
 • Je hebt affiniteit en ervaring met bedrijfsadministratie
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je kunt direct parttime aan de slag!
 • Je werktijden liggen tussen 8 : 00 en 19 : 00 uur
 • Je krijgt een mooi salaris van €11,50 bruto per uur
 • Je krijgt reiskostenvergoeding
 • Mogelijkheid tot verlenging
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier