Tekla Tekenaar
Edison Projectmanagement BV
Barneveld, Gelderland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als Tekla-tekenaar verzorg je de technische uitwerking van onze projecten. Je zorgt er voor dat de projecten zodanig uitgetekend worden, dat deze aan de wensen van de klant voldoen.

Maar dat niet alleen, je begrijpt dat een slimme en praktische manier van detailleren veel oplevert voor je collega’s van de productie en montage.

Je ontvangt graag feedback, zodat je iedere dag nóg beter kunt worden. Je onderhoudt contacten met diverse partijen, zoals architecten, constructeurs, aannemers en collega’s.

Communiceren is dus ook een vaardigheid die je goed beheerst. Daarnaast behoort ook het inmeten van maatvoering op locatie tot de werkzaamheden.

Kortom, een verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend familiebedrijf waarin alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden. Aan leerlingen wordt een specifiek opleidingsprogramma aangeboden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier