Operator
Olympia
NIEUWEGEIN, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij een technische topper, werk jij secuur en zorg jij er graag voor dat de productie soepel verloopt? Dan ben jij de Machine Operator die wij zoeken!

Binnen het hechte team van de productieafdeling speel jij een belangrijke rol en samen zorgen jullie ervoor dat de productie volgens de planning verloopt. Tot jouw taken behoren :

 • Bediening en onderhoud van machines;
 • Het snijden, stansen en bewerken van verschillende soorten rubber;
 • Uitvoeren van controles en testen;
 • Afhandelen van de levering van inkomende en uitgaande producten;
 • Het up-to-date houden van het management systeem;
 • Een van je belangrijkste taken is dat je ervoor waakt dat de kwaliteit van de productie optimaal is en er orde en netheid heerst op de werkvloer.

  Het spreekt voor zich dat de productie gegevens vastgelegd dienen te worden.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je komt fulltime te werken in een uitdagende werkomgeving in een ondernemend jong en informeel team waar veel ruimte is voor eigen input en ontwikkeling.

  Je hebt grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en ligt tussen €1920,- en €2020,- bruto per maand o.

  b.v. een 40-urige werkweek. Afhankelijk van je woonplaats worden er eventueel reiskosten vergoedt. Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband bij dit bedrijf.

  Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen.

  Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform cao. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt.

  Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia Nieuwegein ook nadat je uit dienst bent.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Vaardigheden

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die technisch onderlegd is en de intentie heeft om te groeien binnen het bedrijf.

  Om deze rol goed te kunnen vervullen ben je fysiek fit en heb jij :

 • MBO werk en denkniveau;
 • Affiniteit met meetkunde;
 • Goede kennis van MS Office;
 • Een heftruckcertificaat of ben je bereid deze te halen;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Daarnaast ben je een gedreven, positief, betrouwbaar en creatief ingesteld persoon die punctueel is en verantwoordelijkheidsgevoel heeft en verder ben je bereidt nieuwe dingen te leren en heb je enige ervaring met ISO en Lean.

  Over de werkgever

  Onze werkgever is een Internationale speler, actief in de productie van en wereldwijde handel in onderdelen voor de schoonmaakindustrie.

  Het is een klein en jong team met korte lijnen en er heerst een prettige werksfeer. De werktijden liggen tussen 06.00 uur tot 15.

  00 uur van maandag t / m vrijdag en er wordt van je verwacht dat je een flexibele instelling hebt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier