Afdelingsondersteuner
Valkenhof
Valkenswaard, NL
2 dagen geleden

Wij hebben ruimte voor enthousiaste Afdelingsondersteuners (M / V)

Voor de uitbreiding van onze teams op Kempenhof zijn wij op zoek naar Afdelingsondersteuners die samen met onze zorgprofessionals willen bouwen aan nieuwe, toekomstbestendige werkwijze! De cliënten op onze afdelingen verblijven langdurig bij ons en de zorg die we verlenen is divers, veelal is het somatisch maar we hebben ook cliënten met cognitieve problemen.

Onze kanjers hebben oog voor het welzijn van cliënten en zoeken de persoonlijke connectie. De vacature staat open vanaf 16 uur per week en je komt te werken op 2 minuten loopafstand van het centrum van Valkenswaard.

Je werkt volgens rooster tussen 07.00 en 23.00 uur en kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag.

De Teams & Afdeling

De teams van Kempenhof 2 & 3 bestaan uit echte zorgprofessionals die samen de kwaliteit van de zorg continu willen verbeteren.

Het zijn hechte teams en zij kijken uit naar jouw komst! Momenteel zijn zij bezig met de invoering van een nieuwe werkwijze en jouw inbreng is hierbij van essentieel belang!

De Functie inhoud

 • Op verzoek van cliënten voer je werkzaamheden uit zoals het openen van de gordijnen, de tv aanzetten, de dekens van iemand openslaan, etc.
 • Je draagt bij aan het creëren van een gastvrije en huiselijke omgeving voor cliënten, jouw zonnige humeur is daarbij van harte welkom!
 • Je onderneemt welzijnsactiviteiten met de cliënt, zoals het maken van een wandeling of het lezen van de krant.
 • Je ondersteunt de Huiskamerassistent bij de voorbereiding en portioneren van maaltijden, de afwaswerkzaamheden en je helpt bij het opruimen van bestellingen.
 • In overleg met het zorgteam verricht je overige huishoudelijke werkzaamheden zoals de postverzorging, wasgoedverzorging en voorraadbeheer van de cliënt.
 • Indien nodig biedt je ondersteuning aan de huishoudelijke dienst.
 • Een heel diverse job waarbij je je absoluut niet hoeft te vervelen!
 • Jouw Profiel

  Je bent communicatief sterk en positief en je hebt een flexibele instelling en kijkt met een open blik naar de wensen en gevoelens van anderen.

  Samenwerken is voor jou geen probleem en je werkt graag in een team. Onder tijdsdruk, bij tegenslag of teleurstelling blijf jij je mannetje staan.

  Je bent representatief en weet dat goede sociale vaardighedenvan belang zijn in de dagelijkse contacten met cliënten, zoals bij het uitserveren van maaltijden.

  Er wordt een appèl gedaan op respectvolle bejegening, tact, inlevingsvermogen, geduld, duidelijkheid, cliëntvriendelijkheid en hulpvaardigheid.

  Het is een grote pre als je praktische ervaringskennis op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden hebt.

  Wat bieden wij?

 • Een prima salarisconform FWG 10 cao VVT, afhankelijk van leeftijd en / of ervaringsjaren.
 • Een uitdagende baan met leuke collegas en een fijne werksfeer.
 • Ben jij een topper? Dan bestaat de kans dat je er een vaste baan aan overhoudt!
 • Wil je solliciteren?

  Via de button solliciteren voeg je een korte motivatiebrief toe, waarin je vertelt waarom je graag wilt werken bij Valkenhof.

  En heb je een cv? Heel fijn, stuur maar mee!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier