Verkoper
Randstad
Maastricht, Limburg, NL
1 dag geleden

Stel je voor; een baan met een lekker salaris, doorgroeimogelijkheden en een opleidingsbudget om jezelf te ontwikkelen Daar droomt toch iedereen van?

Zullen we eens kijken of deze baan iets is voor jou?

 • Ben jij communicatief vaardig?
 • Wil jij een salaris van €10,53 bruto per uur?
 • Zit sales in jouw bloed?
 • Wil jij een opleidingsbudget van €1500 per jaar?
 • Ben jij resultaatgericht?
 • En? Kan jij op alle punten JA antwoorden? Dan is dit de baan voor jou!

  Maar Hoe ziet jouw dag er eigenlijk uit als verkoper bij KPN Maastricht?

  Vrolijk loop jij richting je werk. Top! Weer een nieuwe dag om te knallen samen met je collega’s. Jullie beginnen de dag met een dagstart waarin jullie bespreken welke doelen jullie vandaag hebben.

  Met een brede glimlach open jij samen met een collega de winkel in Maastricht. De winkel ziet er netjes en verzorgd uit dankzij jou.

  Want als verkoper doe je meer dan alleen verkopen. Jij bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel, de klantvriendelijkheid en het behalen van jouw doelen.

  Er komt een vrolijke dame binnen. Jij als verkoper begroet haar vriendelijk en vraagt of jij haar ergens mee kan helpen.

  Ginny vertelt jou dat ze graag haar abonnement wil verlengen bij KPN met daarbij een nieuwe telefoon. Jij als verkoper neemt alle opties met haar door.

  Je luistert naar haar wensen, vraagt door en zorgt dat je alle aandacht hebt voor Ginny. Vervolgens zoek je haar op in het systeem en ziet dat zij nog geen TV en Internet heeft van KPN.

  Jij als verkoper weet dat het voordelen heeft voor Ginny als zij KPN Hussel neemt. Jij vertelt dit aan Ginny en laat gelijk zien wat de voordelen zijn voor haar.

  Ze is dol enthousiast! Dit ziet zij wel zitten! Jij sluit de deal en Ginny verlaat de winkel. Top! Snel zet je een streepje achter je naam want dit was de eerste sale van de dag!

  Tegen de middag wordt het rustiger in de winkel en heb jij even de tijd om met je team te kletsen over de nieuwste serie op Netflix en het weekend.

  Ook houd jij ondertussen de winkel netjes. Wat een top verkoper! Aan het einde van de dag sluiten jullie gezamenlijk de winkel en zien jullie dat jullie de doelen hebben behaald voor vandaag. Lekker bezig!

  Maar wat zit er nog meer voor jou in als verkoper bij KPN?

 • Je reiskosten worden vergoed naar Maastricht
 • Jij krijgt de kans om je te ontwikkelen binnen één van de grootste telecombedrijven
 • Een lekkere bonus op basis van de prestatie van de winkel
 • Toegang tot de KPN Academy
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen KPN
 • Wil jij zo snel mogelijk aan de slag als verkoper bij KPN Maastricht? Reageer nu door jouw CV te sturen naar kimberly.van.

  weerdenburg nl.randstad.com of via de sollicitatieknop links. Wil jij nog meer weten over de functie? Bel of WhatsApp Kimberly op 06-20212696.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier