Medewerker monitoring en beheerTECHNISCH
THE FCTR E
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Medewerker monitoring en beheer

Altijd al willen meebouwen aan een innovatie start-up? Een bedrijf dat zowel de overheid, de conservatieve energiemarkt als de consumenten wakker heeft geschud?

En nu woningen door heel Nederland en straks Europa klaarmaakt voor de gasloze toekomst? Dan is deze vacature van Medewerker monitoring en beheer bij THE FCTR E echt iets voor jou.

Vacature

Als medewerker monitoring en beheer ben je verantwoordelijk van het op afstand beheren van de bij klanten geïnstalleerde warmtepompen en zonnepanelen.

Door dagelijkse monitoring signaleer en verhelp je storingen en afwijkingen. Door jouw analyses ben je in staat om stooklijnen te optimaliseren of het energieverbruik van onze members te verlagen.

Kan een probleem niet op afstand opgelost worden, dan stuur jij een storingsmonteur aan. Ook plan jij onderhoudswerkzaamheden in en verwerkt activiteiten in ons klantsysteem.

Daarnaast verzorg jij de tweedelijns support en zorgt voor een snelle afhandeling bij klachten of technische vragen van onze members.

Verder draag je bij aan het continue verbeteren van onze processen en organisatie.

Wat je meebrengt

Je hebt een afgeronde technische MBO+ / HBO opleiding bij voorkeur richting Installatietechniek en je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

Kennis van warmtepompen en / of zonnepanelen is een pré. Je neemt initiatief, bent analytisch en werkt in hoge mate zelfstandig.

Daarnaast heb je affiniteit met duurzaamheid, de energietransitie en / of groen ondernemen. Je plaatst klanten centraal in je denken en doen en houdt ervan om je werk constant efficiënter te regelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier